feyzaaa55 Nisan annesi olacağım. Kızım olacak inşallah. İsim önerisi istiyorum. Anlamı güzel olsun ve kulağa hoş gelsin yeterli?
beyzzsenturkkk feyzaaa55 kızım olursa lidya koyacağım ekstra olarak beril ve ipek isimlerini de düşünmüştüm
Havin49_ feyzaaa55 bence kızmız Nisan da doğacaksa Nisan koyabilirsini veya Nisa ikiside çok hoş isim
hd_d feyzaaa55 bi kızım olsaydı yani olursa eger “Hayat” ismini koymayı istiyorum çocukluktan beri Allahın subuti sıfatlarından bir tanesi çok hoşuma gider hep🎀
Rose_07 feyzaaa55 Duru, Rüya, Nehir, Derin, Kızım adı Deniz ikinci kız olsaydı Derin koyacaktım. Erkek olacakmış bende erkek ismi bulamıyorum 🙂
Rose_07 deletedmom43191 ya doruk kızım önermişti. Bende sevdim. Ama kuzenin bebeğinin adıydı 2 aylık vefat etmişti uykusunda (Allah korkusun) söylerken bile korkarım. Annem koyma dedi benimde içime kurt düşürdü
Rose_07 deletedmom43191 Bende öyle düşünüyorum ama içimi de kemirir durur. Demeseydi bildiğim halde koyardım. Ama dile getirdi ya şimdi düşünür dururum. Psikolojik benimki de 😅