Deletedmom325 Arkadaşlar, bu seti alan var mı? Tarak fırça tırnak makası vs vs. Aldıysanız nerden aldınız?
mrsdoruk Deletedmom325 tırnak setini tarak setini chiccodan aldım canım diğer bebek ürün malzemelerini de genelde mustela bübchen olarak tercih ettim
Yabe221014 Deletedmom325 ben gecen ay aldim e bebekten pembe yada mavisi 130 tlnin üstündeydi yesil renk aldim 70 tlye
Eda0509 Deletedmom325 https://i.hizliresim.com/jga3Zn.png böyle birşey var canım bakmak istersen hem uygun fiyatı da bana göre. İntagram da ugurlubebe sayfasında canım İçinde Bebek fırçası Tarak Ateş ölçer Bebek tırnak makası Burun aspiratörü Makas Bebek tırnak törpüsü Bebek ilaç / su damlalik aparatı var cnm
Deletedmom325 Yasemincifci Bi arkadaş aliexpresten sipariş verdiğini söyledi ama ordan da güvenip alamam. Bebek için kullancam sonuçta. Ne kadar sağlıklı olur bilemedim
Deletedmom325 mucizemm11 e bebeğe baktım biraz önce İnternet sitesinde bir iki tane gördüm sadece renk seçeneği de yok. Mağazasında vardır belki daha fazla çeşit
Deletedmom325 Eda0509 bunu yanlış hatırlamıyorsam n 11 de görmüştüm. Hoşuma gitmişti çantalı falan. Ateş ölçerinden emin olamamıştım. Alından ölçenlerden almayı düşünüyorum sanırım bu öyle değil. Olmadı bu seti alır, onu da ayrıca alırım
Edssm Deletedmom325 ser olarak pahalı geldi bana tırnak makasını önceden almıştım zaten birde 2li tarak fırça aldım bunlar işimi gayet güzel görür
SerminMutlu Chicco aldim ben ve zaten chicco tavsiye ederim babyjem markasının taragı ve ates olceri cok kullanissiz taragi cok sert bilginize 👌
Zeyfuk Tırnak makasını bebedordan, tarak ve fırça setini Chicco dan, burun aspiratörunu otribebeden, ateş ölçeri weewell den aldım