Yagmustoprak1 Seker yüklemesi yaptır diyenlerrrr ve yaptırma diyenlerrrr 26. Haftaya giriyorum yarın sabah doktora randevum var lütfen akıl verin yaptırmama gerek var mı ona göre ac karna gidicem
edaabykl Yagmustoprak1 bence yaptırmalisin gebelikte seker cok riskli bebege zarar verebilir bunu kendin anlayamiyosun malesef bu testi yapmadan oglumda yaptırdım bisey cikmadi tekraar hamileyim yine yaptiracam
PapatiA Yagmustoprak1 bence yaptır şöyle ( bi zararı yok ) eğer bi sıkıntı varsa öğrenmiş olursun yoksa için rahat olur bi saat dayanırsın bence yürüyüş felan yaparsın
Zelis_ozdrgn Yagmustoprak1 yaptır canım en azından bu süreçten sonra allah korusun gizli şekerin varmı yokmu ya da şeker dengen nasıl iyi mi bunu görürsün yaptırdım ben iyi kide yaptırmışım çok çikolata yiyen birş olarak çok şükür gayet normal çıktı değerlerim
Zelis_ozdrgn Yagmustoprak1 evet aç karna hemen gittiğin gibi ilk kan ve idrar veriyorsun sonra hemen şekerli suyu alıyorsun eczaneden onu içip bi saat sonra bidaha kan veriyorsun sonuca bakıyorlar şekerli sudan öncesi ve sonrası karşılaştırıyorlar hemen düşüyo e nabıza o gün içinde çarşamba da sonuç için doktoruna görünürsün hatta yarın 2 den sonra bile sonuç için gidebilirsin doktoruna
esraa65 Yagmustoprak1 yaptırma diyenler neden öyle diyor ki bi zararı yok bi bardak sekerli su içiyorsun kan veriyorsun şekerin çıkarsa tedbirini alırsın. insanımızı anlamıyorum kontrole gitme derler vitamin kullanma kilo alırsın derler soda icme cocuk erir derler bana cok su içme çocuk boğulur diyen bile oldu boşver bence :)
1kediannesi1 Yagmustoprak1 şeker yüklemesi zararlı bir test değil bilinenin aksine. Bence yaptırmalısın ben bir dahaki randevum da yaptıracagım. Eğer gebelik şekeri varsa ona göre ilerleniyor hem bana hem bebeğe zarar gelmemesi için ama yaptırmayıp Allah korusun var ise hem siz hem bebek riske girmiş olur aç karnına iki dilim baklava yemiş sayılacaksınız o kadar