Deletedmom_878 Kızlar diş etim çekiliyor boşluklar oluştu dişimin arasında kaybetmekten çok korkuyorum moralim çok bozuk başına gelen var mı ne yapabilirim 😢
Gmzle Deletedmom_878 bende aynı durumdayım hamile Olduğunu öğrenmeden önce peridontojiyr gitmiştim ama ikinci defa gittiğimde hamile oldugumu öğrenmiştim bisey yapamadı doktor benim dislerim ce çok kötü ve kızarık
Deletedmom_878 bebeklerim__ of of tedavisi olsun razıyım ama bu ay gebe olabilirim ilerlicek belki dişlerimi kaybedecem😭
bebeklerim__ Deletedmom_878 inan ağzımda dogrundusgun dis yok kkrku belasına kaybettim.hepsinu bi sekilde kaplama yaptrdim
Kelebekkkk34 Deletedmom_878 çözümü var diye biliyorum canım dikiyolar düzeltiyolar korkma iyi bi doktor bul ya da iyi bi diş hastanesine git
Deletedmom_878 Kelebekkkk34 moralim çok bozuldu ya baya çekilme var kısa sürede gebelik olabilir diye bu ay biraz oyalandım ama ilerliyor dişlerimi kaybedeceğim diye çok üzgünüm 🥹
Kelebekkkk34 Deletedmom_878 Valla üzülmenin faydası yok canım bian önce doktora git çaresine bakarlar zaten
Deletedmom_878 bebeklerim__ of of zaten stresten oldu 3 aylık düşük yaptım beş ay önce onun stresinden sonra böyle oldu
Deletedmom_878 bebeklerim__ ayy neyden korkarsak o başımıza geliyor sizin dişinize ne oldu bende hiç çürük yok ona üzülüyorum eti giderse sallanıp kaybedecem hemde bir çok dişi
bebeklerim__ Deletedmom_878 çürüdü kuzym kullandığım ilaçları , tedaviler hamilelikte özellikle:( hayirlisi olsun ne yapayım. Ama sen iyi bi dişçi bularak onun dikilm3sini isteyebilirsin. Endişeni kalbimde hissettim kiyamam sana ya
Deletedmom_878 bebeklerim__ ayy çok teşekkür ederim canım ya uyuyamadım stresten işte sıra bulmak yaptırmak çok zor kaç güne randevu verecek bakalım