Momlife_ 5 6 haftalığım iğrenç bi mide bulantısı var hiç kusmadım ama ağır yaşıyorum ufaktı biraz arttı hiç bişey yemek istemiyorum offf çok zormuş ne zaman ve nasıl geçecek sanki grip kırgınlığı halsizliği var üzerimde
Sumay_61 Momlife_ ahahhaa aynı ben Gecmıs olsun 2 hafta kadar sürdü bende hiç kusmadım. Şuan 10. Haftamdayım geçti gitti çok şükür
ghostty Sumay_61 darısı başıma. Kusma yok ama bulantı hissim geçmiyor. Doktorum 12. haftada geçecek dedi inşallah öyle olur🥺
sadece1selda @Momlife_ 13üncü haftadan bildiriyorum hiç bi düzelme yok hala bulantılarım var bende sabırla bekliyorum ne zaman gececek insan gibi yemek yemek istiyorum 🥹 bu arada çubuk kraker denemeni tavsiye ederim o bastırıyor bir de doktorun yazarsa eğer ilaç inşallah çok uzun sürmez
Sumay_61 ghostty inşallah geçer benim şimdi yeni bir şey türedi Bel ağrısı bugün doktora gittim onun için magnezyum verdi
hivdil Bende 10 . Haftadayim ve halen şiddetli bulantılarım baş donmelerim var ilaç bile fayda etmiyor bende
nazlisenabuyurman İlk gebeliğim 9 ay sürdü bulantım şimdi ikinciye gebeyim altı haftalık sanki ufaktan mide bulantı başladı inşallah ilk Gebelim gibi olmaz diye dua ediyorum çok zordu Allah herkesin yardımcısı olsun ikinciye olmaz diyorlar ama umutluyum