Kubar Henüz cinsiyet belli değil ama aklımdaki isimleri yazıp fikirlerinizi almak istedim 🤭kız olmasını çok istiyorum 🥺 Bukre Karen Ruveydâ Hümeyrâ Setenay Belinay Betül rüveyda Aişe hümeyra
edaabykl Kubar insallah gönlünden geçen olur ama cok alıştırma kendini kiz diye erkek cikarsa çok üzülürsün benimde bi oglum var kizim olmasını çok istiyorum ama kendimi kiza alistirmiyorum erkekte çıkabilir saglikla gelsinler 🤲🏼🌸
cylnboran04 Kubar kendimi çok kızma bağladım ısmı bile hazırdı Elif ikra olucaktı ama oglusum oluyor💙🧿
bebeklerim__ Kubar Aişe tek başına cok guzel. Aise humeyra ikisini birden kullanır misiniz ? Bukre ve karen 🩷♥️ hayurlisi olsun gönlündekini sagliklisini versin Rabbım
Kubar edaabykl üç erkek var bide haliyle 4. Kız olsun istiyorum🥺🥺🥺ilk hamileliğimde dahi kız olsun diyordum nasip değilmiş bakalım bunda nasip olacak mı❤️🥺
Kubar bebeklerim__ Aminn canım evet Aişe hümeyra kolay oluyor söylemesi de onu koyarsam kullanrım ikisini de🥺❤️teşekkür ederim
anneeyiimmmm Kubar şöyle gündemde olmayan isimleri görmek ne güzel 😂🥰 belinay ve setenayı çok beğendim bende
Kubar Belinay çerkes ismi değilmiş şimdi baktım Türkçe kökenliymiş manası, Ay gibi güzel”, “zarif ışık”, “narin parıltı”, “güzelliğiyle parlayan kadın🥺
Kubar Ama Setenay’ı kendim araştırarak buldum o yüzden eminim çerkes ismi olduğuna 🤭 manası da şu; Setenay: “Asil, zarif ve bilge kadın” anlamında; Çerkes mitolojisinde “Nartların Anası” olan efsanevi kadının adıdır.
Dadas Kubar sağlıkla gelsin 🌸 isimlerin hepsi çok güzel. Bukre Kahraman Tazeoğlu’nu hatırlattı bana 🥰