Gullu1094 39 haftadayiz kontrole gitmedim 2 haftadır normal düşünüyorum normal olcak inşallah gelsin istiyorum biran önce ama ne gelen var ne giden
Eres26 Gullu1094 39 için 2 haftadır kontrole gitmemek biraz uzun bi sure değil mi? Ben 39+4 oldum bugün 2 günde bir kontrole gidiyorum
Gullu1094 Eres26 aynn uzun bı sure ama hiç randevu bulamiyorum öyle Dirk gitsem de almazlar diye düşünüyorum
Eres26 Gullu1094 hayır belirli bi haftanın üzerinde olanlar direkt gidebiliyor diye biliyorum Napcaz randevu yok diye haftalarca bekleyemeyiz son zamanlar Bence siz arayın edin gidin bir an önce
zelis_ugur96 Gullu1094 randevu yok diye gitmemezlik etmeyin evet doktorlar sabah erken saatte ya da arada alıyor sizi yoksa randevu bulunmuyor doktorunuza iletisime geçin son zamanlar ihmale gelmez siz bilirsiniz tabi
Ayyseenurr 39+2deyim sancılar kasılmalar oluyor bel ağrılarım çok var bebek kanalda bakalım ne zaman gelecek hepimiz sağlıkla kavuşalım
Gullu1094 zelis_ugur96 aldım bakalım yrna 11 30 da randevum ama ben öğlene anca gitcem ya oğlum okula gidiyor onu okula koyup öyle geçerim
zelis_ugur96 39+2 bugun gittim nst de kasılma yok açılma yok. Sadece arada bir kasıklarıma ağrı giriyor o da normal devamı gelmiyor hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin 🙏🏻