Arimimi Kızlar 34+5 hamileyim daha öncede erken doğum yaptım sancılarım nasıl geçer açılmam yok kasılmam çok devlet hastanesine gittim yattış verdi kanul etmedim kendi doktoruma gitmek istedim doktorum da izne çıkmış
TKumsall Arimimi yatisi kabul etseydiniz daha iyi olurdu onlar saten sanciyi kesecek ilaç veriyorlardı ciğer iğnesi vuruldunuz mu
Dmlirmak Arimimi ben ılık veya sıcak duşa giriyorum anca öyle rahatlıyorum kaslarım gevsiyor resmen sıcak suyla sonra yatıp dinleniyorum sende dene istersen
Mzgnn0234 Arimimi uzan dinlen ağrı kaldırma canım ayaklarının altına yastık koy uzanırken ama mutlaka doktoruna görün
sakaryamm54 Dmlirmak Sıcak duş doğumu başlatmaz mı benim doğum başlasın diye sıcak duş önermişti doktorum
Dmlirmak sakaryamm54 benim sancılarım 31 civarında başladı erken başladı yani o zamandan beridir ben sıcak duşa giriyorum rahatlamak için çok şükür hiçbir sorun olmadı bana da öyle dediler ama sanmıyorum yani hatta bugün gittim ne açıklık var ne bişi
Sizdenbirii1 Arimimi hım anladkm canım keşke yatışı kabul etseydin serum veiryolar bide ilacı var ona başlatsalarmış
aslhnkrts9 Arimimi başka hastane yok mu kadın doğum acili olan oraya gidin öyle şiddetli sancı normal değil evdede geçmez öyle
aslhnkrts9 Arimimi açıklık muayenesi zorluyo evet . Keşke yatışı kabul etseydiniz bi serum takıp ilaç verilirdi ciğer geliştirici yapılırdı zaten sancı geçince eve yolluyorlar