minikkalp2 -guzelanne1 benimde kanlı değildi jöle gibiydi peçetenin arasında dağılmıyordu ama ince ince bi kaç damar vardı canım
Aminekrhn Bende de nişan 3 gün önce geldi ama bir kere geldi ve kanlı değildi yeşilimsi çok afedersiniz ama yoğun avuç içi kadar balgam gibiydi
-guzelanne1 Aminekrhn evet tam olarak bağlama benziyor benm üç gündür düzenli şekilde geliyor bakalım ne zaman sancılar başlayacak
Slnyela Merhaba, 36 haftadan beri o şekilde akinti geliyor bende de evet Nisan herkesde farklı olabiliyor. Su an 38+5deyim bende. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼
Rusapolat -guzelanne1 benim de aynı şekilde geldi. En son cuma gittim doktoruma. 2 cm açılma vardı son kalan nişana dair şeylerde muayene esnasında geldi eline. O da söyledi nişanın diye. 6 gün oldu nişanım geleli. Hala tık yok 😂
-guzelanne1 Rusapolat benmde açıklığım varmış 2 3 cm üç gündür ara ara geliyor ama hala düzenli sancım başlamadı beklemekten başka şansımız yok 😅
Rusapolat Hnddmr yok hepsinde öyle olmuyor. Anlattığı şekilde oldu benim de doktorum da onayladı zaten muayenede
Rusapolat -guzelanne1 bari devamı da gelseydi 🤣🤣 bizim bebeler yerini sevmiş baksana. Bende 38+2 yim hala bekliyorum. Artık ağlayacağım ben ne zaman doğurucam diye Jsjajsj
-guzelanne1 Rusapolat hiç sorma ya ilk doğumumda suyum gelmişti sonra sancılarım hemen başlamıştı doğum olmuştu. Şimdi böyle belirsizlik çok zormuş 🥲
Slnyela -guzelanne1 benim ilk gebeliğimde 38 cati muaynesinden sonra gelmişti 40+3 de doğuma yapmıştım😅 bunda nasıl olucak bilmiyorum ama ikinci çocukta daha panik oldum
Rusapolat -guzelanne1 benim ilk gariban gibi bekliyorum 🤣 erkek bebeler geç doğar diyorlar sanırım öyle olacak
Slnyela -guzelanne1 Nisan geldi 38 de 40+3 de doğum yaptım. Bu bebişte 36 haftadan beri geliyor hala tik yok kasılmalar var ama gelen yok☺️