Sena52 Hanımlar, 37+4 haftalığım. Beş gündür sarı bir akıntı başladı. Bu normal mi ? Yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi? 😕
erciyes38e Sena52 ben 17 haftaligiz gebelgimin başından beri sarı koyu kıvamlı akıntılarim oluyor. Doktorum beyaz ve sarı akıntının normal olduğunu ama kahverengi,pembe ya da kırmızı akıntım olursa endişelenmem gerektiğini soylemisti
Bozslanomur Sena52 nrmal cnm sncta rahminde açıldı artık ben kızımda idrarımı bile tutamaz kaçırırdım bazen🙈 hatta doktorlar bna bn ck şikayet ediorm akıntıdan die doguma kadr hep fitil kulandırdı smdi yine hamileyim ve yine var ama bliorm ki nrmal:)
Sena52 erciyes38e çok teşekkür ederim canım benim, bende normalde olurdu ama arada bir şuan her gün olmaya başladı. Doğumla alakalı birsey mi bilemedim
erciyes38e Sena52 haftan ilerde olduğundan ilişkili olabilir belki doğumla, doktoruna kesinlikle sor bence
Ebrufarid Sena52 evet canım bı sorun çıkmadı suan doğum yaptım ama doğum belirtisi değilmiş o bebek aşağı baskı yaptıkça akıntı artışı normalms