Serapdayi 1Gunes bana da öyle söyledikleri için rahat davrandım pcos olmama rağmen istediğimiz ilk ay hamile kaldım ne olur ne olmaz 😂
flz3576 1Gunes bende sizin gibiydim ilk çocuğum hemen olmadı 4.5 defa denedik şuan ikinciye hamileyim ilk denemede oldu ilk gebelikler zaten hemen olmuyor şuan 2 yaşında oğlum düşünüyorsanız sizde hemen yapın araya çok fark girmesin sonra rahat olursunuz
mercimegin_annesiii 1Gunes ilk çocuğumda doktor 6 ayda hamile kalırsın dedi ilk aydan hamile kaldım. 3 yaşında oğlum var dediler banada 3-4 ay sürer kimisi ilk çocuğum ilk ay oldu Buda öyle okur dedi maalesef 3 ay denedik ikinciyi anca tuttu ben bile umudumu kesmiştim olmayacak diye süpriz oldu bizede ama ilkinde hemen tutsa bile ikinci hiç belli olmuyormuş canım
1Gunes mercimegin_annesiii aa çok iyi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah benim de oğlum 32 aylık bende 3 yaşını doldursun istiyorum eğer bu ay gebe değilsem 3 aylık iğne düşünüyorum
ilkgozagrimhavinim 1Gunes bence tamamen nasip. Korunurken hamile kalanda var. Senelerce isteyip hiçbir sorun olmamasına rağmen hamile kalamayanda. Ben ilk kızımda korunmayı bıraktıktan sonra 2.ay hamile kaldım. Bu gebeliğimde tam 10 ay sonra hamile kaldım.. Bence zamanla zorlaşıyor artık.
1Gunes ilkgozagrimhavinim bende hemen hamile kalmak istemiyorum elim korunuyor geçen gün küçük bi kaza oldu eğer gebe değilsem 3 aylık igne düşünüyorum
Sisihappy 1Gunes valla biz bebek istediğimizde sadece bir gün korunmasız ilişki yaşandı sonra tekrar korunmaya devam ettik yani amaç merak gidermek bir günde bebek olur mu diye ve çok şükür bir gecede bebek sahibi olduk yani bu kişiden kişiye değişir tabii ki bazıları daha yzun sürebilir bazıları da benim gibi bir gecede olabilir
1Gunes Sisihappy eşim korunuyordu benimde ama geçen bi kaza oldu reglime 2 gün kaldı gebe değilsem 3 aylık iğne yaptrmayı düşünüyorum
zfrnemos 1Gunes benım 1 tane arkadasım korunma ıgnesı vuruldugu halde bırakır bırakmaz hamıle kaldı bence bı muayene olun derım işinizi garantıye alın kımısı hemen kalıyo kımısıde bırazcık zor oluyo karmasık bı vucut yapılarına sahıbız hiç bıseyın garantısı yok maalesef
LadyXX Ben varım ☺ 5 yaşında kızım var ikinci çocuğuma ilk denemede hamile kaldım nasip olursa 5+5 haftalığız 🌸
1Gunes LadyXX aa yaş aralıgı çok iyi bence sağlıcakla kucagınıza alın inşallah eğer bende bu ay hamile drğilsem 3 aylık iğne yaptırmak istiyorum bi süre daha korunmak içim
dalyaluna35 Ben ilk denemede hamile kalmıştım, 14+4te kaybettim orası ayri kurtajdan sonra ilk defa bu ay deniyoruz yine ilkte tutacak mi beklicem bakalım