sseymamoms ozgesp Uygulama bat 2 gösteriyor ama hesaplamamda bugün veya yarın. Testler negatif en son dün akşam yapmıştım 🥲 yok heralde
beyazzlale Kizlar benimde ayin 1 inde almam gerekiyordu cuma gunu ve dun yaptigim testler negatif ama Bugun yaptigim böyle sizce birsey var mi
User74927492 beyazzlale çok silik bir çizgi var canım evde başka test varsa iki gün sonra yenilemeni öneririm varsa sağlıcakla gelsin❤️
beyazzlale User74927492 evde baska testim yok 3 gundur alip yapiyorum surekli yarin kan vercem inşallah saglik ocagi hemsiremizde son adet tarihini 1 hafta gecsin adet olmazsan gel kan ver dedi o zamana bekliyemicem galiba
User74927492 beyazzlale teste çok net görünüyor burda böyle çıkmışsa kanda kesin çıkar belirtin var mı peki
beyazzlale User74927492 peki sizde ilk resimdeki coook az olan cigziyi goruyor musunuz yoksa kalim mi bana oyun oynuyor aradaa bi regl olcakmis gibi belim karnim agriyor bide 1 hafta oncesine kadar sol tarafta batma gibi agri oluyordu gecti ama oyle bi belirtim yok
User74927492 beyazzlale ilk fotoğraf da göremedim gölgeye denk gelmiş ama ikincide çok belli benimde bir haftadır kaşık ağrım var hiç olmadı olmadan iki gün önce olurdu bir haftadır cekerm
User74927492 beyazzlale testi yapar yapmaz mı çıktı ikincisi yoksa geçti mi biraz kuruma çizgisi olabilir mi acaba
User74927492 beyazzlale insallah vardır ben var gibi gördüm ve hissediyorum insallah hayırlısı olur kalbinden geçen olur😘
User74927492 beyazzlale yok hayır yapmadım iki gün geçti ama negatif görmekten yoruldum artık yapmayı düşünmüyorum:(
beyazzlale User74927492 cok teşekkür ederim inşallah senin de vardir rabbik gonlunden geçeni nasip etsin♥️
beyazzlale Meliss- hayir ya sadece adet olcak gibi arada kasiklarim agriyor hatta surekli oldum mu acaba diyorum