ghostty LadyX yazdırmadan önce bebekle bu kadar uzun yalnız kalmadıysa, siz gittiğinizde zorlanmış olabilir. Böyle olacağını kestiremedi muhtemelen. Ama bence zamanla alışırlar birbirlerine. Şuan kolaya kaçıp sizin de olmanızı istiyor olabilir.
LadyX Nihan87 evet doğru söylüyorsun benim de doğum iznim haftaya bitiyor mesela eğer bebeğime bakacak biri olsa işime dönmem gerekecek yani 🤷🏻♀️
Zeynepefem LadyX ama 3 aylik bir bebegin babadan cok anneye ihtiyacı var bence . Daha büyük olsa evet baksın derim ama 3 ay Cook küçük
MorKelebek54 LadyX ama bebeginiz suan cok cok kucuk. Derdini anlatamiyo. Esinizden cok siz onunla ilgilendiginiz icin dogal olarak esiniz degil siz hakimsiniz bebeginize. Yani bebeginizi en cok siz taniyosunuz aglama seklinden bile ic gudusel olarak neden agladini anlarsiniz ama babalar bizler anneler gibi degil.
LadyX daisy__ oy yaa aahahahah 🥲 bakalım ne olacak benim kararlı olmam lazım yoksa zaten aklım evde kalır spordan da bir şey anlamam ki. Yani bana iyi gelmez 🙄
daisy__ LadyX gülüm kendine iyi geleni yap sporla kendini mutlu rahat hissediyorsan bırakma bence sonuçta seninse enerjik dinç moralinin yerinde olması lazım gidince sabahtan akşama kadar sporda kalsan ama topu topu 3 saatini bile almıyor okudugum kadarıyla oda senin kendine ayıracağın verimli zamanın olsını
nurssmom LadyX bilmiyorum ağlatmak vicdansızlık gibi gözüküyor olabilir ama 9 ay sonra işe başlıcağınızı düşünürsek sizden arada bir ayrı kalması alıştırma durumundan iyi olucaktır. Yoksa ayrılmanız çok zor olucak ve eşinizinde her türlü durumda bebeğinin hallerine alışması iyi çünkü bu bi bebek ve her konuda sürekli değişkenlik göstericek bu durumda onun her haline uyum sağlaması açısından iyi
LadyX nurssmom canım zaten bebeğe bakacak biri olsa benim haftaya doğum iznim bitiyor yani işe başlamam gerekecek. Ama bırakacak kimse olmadığı için ben ücretsiz izne ayrılacağım. Yani devlet bile acımıyor ki 🤷🏻♀️
ErsBegAs LadyX 🤣 kız hiç yoktan da ağlıyor bizim bebeler böyle düşünme.. Aslanı sen bir koltuğa koy 1 dk max hatta 30 sn gözler kafaya kadar kıpkırmızı.. bir de ctesi sünnet olacak gör yaygarayı 🥲
LadyX ErsBegAs benimki de tam kucak bebesi aldığımız her ürün de boşa gidiyor 😂 ben tüm gün ilgileniyorum biraz da babası ilgilensin. Eveeet ben o postuna yorum yapmıştım ama sen görmedin. Koca adam oldu yaaaa resmen 🥹
nurssmom LadyX yok kimse acımıyor valla. Bence bırak alışsın eşinde onunda çocuğu yoksa sende sağlam bi pisikolojide olmıcaksın zaten tek aktiviten oymuş. Gelip 1 saat temizliğini yapmana bile zaman tanıyan biri yoksa hayat ne kadar zor geçiyordur tahmin ediyorum normalde 7/24 bir aradasın şimdi gitmesen daha kötü
LadyX daisy__ bak ben bugün bebeğimi doyurup uyutup 17.50′de evden çıktım 19.00′da evdeyim. Öyle düşün 🤷🏻♀️
daisy__ LadyX Allah aşkına 1 saat bile sürmemiş korkma vicdanın rahat olsun sana bişey diyim bazı şeyler için sonradan pişman oluyorsun örnek kendim ben zamanında şuan elimde sadece çocuk gelişim mezunu belgem var hemşirelik okuyordum eşim okulun bitsin bekleriz dedi durmadım okulu bırakıp evlendim sonra hamileyim diye işi bıraktım bırakıl o bırakış
LadyX Zeynepefem evet haklısın doğru söylüyorsun ama şu da var haftaya doğum iznim bitiyor. İşe başlamam lazım yani normalde
busrasya2334 LadyX çok uzun bir zaman dışarda kalmıyorsun canım ben 5 aylıkken işe döndüm evet çok zor oldu ama bebekler anlıyorlar evden çıkma girme saatinize kadar biliyorlar zamanla zaten tekmişsiniz tek aktivite de yüzmek ise bence bırakmayın sizin de kendinize zaman ayırmaya çok ihtiyacınız olacak zamanla mental olarak sağlıklı anne her zaman daha iyidir hele de çalışan aktif bir anne uzun zaman evde kalınca zorlanıyor kendinden biliyorum
LadyX busrasya2334 çok sağ ol canım gerçekten çok anlayışlısın 🫂 ben tam vazgeçmiştim gitmeyecektim aslında
LadyX nurssmom tabii ki canım aynen öyle yapayalnız olunca ne evi temizleyebiliyorum ne yemek yapabiliyorum. Bugün bebeğim yarım saat uyudu da bir çorba bir pilav yapabildim eşim de gelirken et aldı geldi kavurdu. Benim bir çorba yapamadığım günler oluyor.
LadyX daisy__ demek istediğini anladım canım hayatı ertelemeyeceğim bebeğim de alışacak. Zaten babası susturmayı bilse benim kızım çok akıllıdır usludur 🥹