mammyy0308 Her akşam 10da vurduğum iğnemi vurmayı unuttum dün akşam evdede kimse yoktu uyuyup kaldım sabah 8 gibi yataktan fırlayıp hemen yaptım ama çok korkuyorum bişey olurmu acaba bebeğime
Zeliha_plt38 mammyy0308 bende 2 kere unutmuştum çok şükür bi sorun yaşamadım inşallah sende yaşamazsin
ghostty mammyy0308 bir şey olmaz sanırım. Bundan sonrakileri dikkat edersiniz, hemen düzene girer zaten. Mesela fetal dna için kan vereceğim gelecek haftalarda. Bir gün önceden coraspin ve oksaparı kullanma dedi doktorum. Oluyor yani böyle durumlar.
mammyy0308 turkmenoglu inşallah çarşamba günü randevum var diken üstündeyim gerçekten teşekkür ederim umarım iyidir 😔🌸
mammyy0308 Bebekkuzu 24 saati yaklaşık 10 saat kadar geçti inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim içimi rahatladı biraz
mammyy0308 Sibel_72 24 saati geçti benim yani yaklaşık 10 saat kadar geç yapmış oldum o yüzden kokuyorum
Zeliha_plt38 mammyy0308 sabah yapiyorym ben normalde birinde akşam hatırladım birinde de ertesi gün hatirlamistim ondan sonra alarm kurmaya başladım zaten
Bebekkuzu mammyy0308 canım korkma ben de kan sulandırıcı hap kullanıyorum düsk yapıyorum sanmıştım öncesinde düsükkerim olduğu için kafam göre hapı kestim 3 gün içmedim hiçbir şey olmadı çok şükür sonra tekrar başladım
mammyy0308 Bebekkuzu pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın hiç bişey çıktı mı bende pıhtılaşma biraz sıkıntılı 3 kez bebek kaybettim erken haflardaydı kalpleri durmuştu o yüzden korkum inşallah dediğin gibi olur canım 🌸
Bebekkuzu mammyy0308 evet yaptırdım iki tane gende çıktı ama doktorun bunların önemli olmadığını söyledi. İlk 3 aydaki düsükler bebekte kromozom sorunları varsa oluyormuş. Diğer pıhtılaşma şeyleri normaldi çünkü. Bende ona inandım hapımı kullandım. Bebek sağlıklıysa hiçbir şey onu düşürmüyor Allah’ın izniyle 🙏
mammyy0308 ghostty İçimi rahatladı gerçekten teşekkür ederim Allah razı olsun Allahın izniyle bişey olmamıştır ozaman eğer öyle diyorlarsa kaç haftalıkken yaptıracaksınız fetal dnayı
ghostty mammyy0308 rica ederim🙏🏻 12 haftalıkken yaptıracağım canım. Daha erken de yapan oluyor sanırım 11 de falan. Ama doktorum 12 de yaptırmamı önerdi.