Kezban_422 a-a-my-h_dmr özel olarakmı yoksa devlet bölümü içinmi dedninz bunu refakatçi olarak kal biliyor mu eşimiz acaba devlete gidicem bende ikinci sezeryan için aralık ayına gün almaya bilgi verirseniz sevinirim 😊😊🤔🤔🤲🤲
a-a-my-h_dmr Kezban_422 Konya Şehir Hastahanesinde özel değil devlet yani Ama normal doğum olacak benim ve onun için demişlerdi sezeryan için aynısı geçerli mi bilmiyorum inanın onu sormak lazım
Kezban_422 a-a-my-h_dmr hmm saolun bende merak ettim sezeryan için de olsa keşke ya kimseyi götü mrk istemiyorun eşim olsa yeter ztn o gün izinli olacak inşallah vardır🥲😊🤲
Fuunndaaa Kezban_422 Yakın tarihte arkadaşım sezeryan ile doğum yaptı erkek almadılar yanına diye biliyorum
ceylin573_ msskrkss meram tıpta hasan energin doktor gidiyorum muane ücreti 600 tl sezaryan ücretide 30.milyr
mrvacrgln ulyamom 10-15 bin arası diye biliyorum ama riskli bir durum olmadıkça çok kendisi girmiyor sanırım
elifisik a-a-my-h_dmr canım çok eski bir yorum ama dikkatimi çekti yorumun bende Konya’da yaşıyorum şehir hastanelerinde eşleri kabul ediyorlar mı
visalinurr elifisik Normal doğumda sancı odası tek kişilik zaten ve eşleri alıyorlarmış. Hatta sadece eşleri alıyorlarmış eğer eşiniz istiyorsa onun dışında anne kayınvalide falan giremiyor..