yenicicegiburnundaaanneee Şu an 19+2 haftalık gebeyim detaylı ultrason için İstanbul Anadolu yakasında memnun kalıp uygun olan bi yer önerir misiniz bugün acıbademi aradım 15 bin lira ücret talep ettiler üstelik sgk indirimli inanılmaz
Papatya05_ yenicicegiburnundaaanneee Hisar Intercontinental hospital fiyat nedir bilmiyorum Mahmut Güngör var sadece cuma günleri hastaneye geliyor baya ilgiliydi ben çok memnun kaldım özel sağlık sigortasıyla gebelik poliçem var 2 bin ödedim ben normal fiyatı hakkında bi bilgim yok
htc5858 yenicicegiburnundaaanneee canım Ümraniye de çamlıca görüntüleme Merkezi var ben orda yaptırdım memnun kaldım zaten daha önceki gebeliklerimde de oraya gitmiştim 4000 TL verdim 25 30 dk sürdü muane herşeyin baktı 4 tane renkli resim verdi yüzünün
yenicicegiburnundaaanneee Papatya05_ hastaneye baktım OYAK anlaşmalı acaba gebelik poliçesi de ayrı bir indirim sağlıyor mu 2 bin çok iyi bi fiyat çünkü
Papatya05_ yenicicegiburnundaaanneee poliçem %80 karşılıyor 2 bin ödedik biz eşim daha hakim poliçeye ben bilmiyorum hangi poliçe nedir tabiki çok iyiydi fiyat Mahmut beyde çok tecrübeli beni baya rahatlattı