AnneeeG1 Ecem0707 hayırlı olsun canım gayet güzel değer önemli olan 2 gün sonra vereceğin beta hcg. değerinin 2 katı olmasıdır sağlıkla ilerler inşallah belirtilerini var mıydı
gulhanarslan Ecem0707 yoo daha düşük öğrenenler var sağlıksız olduğunu göstermez bu, sen düzenli artışi takip et önemli olan 2 günde bir en az %60 artması daha başında olduğu için düşük değerin yukselicektir hiç sıkıntı yapma kendine
Busranur_mnts Ecem0707 sen adete göre kaç haftalık canım önemli olan değerin düzenli artması 2 gün sonra aynı yerde kan ver artış olması lazım sağlıkla büyüsün 🥰🥰
gulhanarslan Ecem0707 tamam işte gebeliğin basindasin daha çok normal değere takılma hiç önemli olan artış 2 günde bir aynı hastanede kan ver yükselişi takip et aşkım ❣️
cetinbebek Ecem0707 benim adetim 10 gün vardı ve hcg 17 çıkmıştı hatta bana 5ten düşükse gelme hamile değilsin 5te yükseksede gelme hamilesin 15 gün sonra gel demişti 😀
Busranur_mnts Ecem0707 Hıı senin tüp bebek mi canım doktorun da yönlendirir seni daha 6 gün olmuş hem ona göre gayet güzel değer ben de klomen kullandım çatlama olduktan sonra 9. Gün 25 çıkmıştı
gulhanarslan Ecem0707 inşallahhh sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın bebisini bana da dua et bu ay bende bu sevinci yasiyim 😇❤️
Ecem0707 gulhanarslan Rabbim inşallah benim gibi bekleyen kullarına bu sevinci yaşatsın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻❤️