Beyazlale bsrsl_2016 aslinda bazilarinin ki oluyorda benim doktorum soylemedi bidaha kontrole artik 😊
bsrsl_2016 Beyazlale inşallah 🥰🥰 benmde 12.haftamız tam doğum gnüme denk gelicek eğer tahminde olsa sölerse büyük spriz olcak bize 🥰
Rrraaaiiinnn Hanımlar bazıları sıcak dus almak yazmış ama ben normal sıcak dua alıyorum yine bi sakıncası mı var acaba bilem varsa lütfen bilgi versin
Beyazlale Rrraaaiiinnn canim bende suyun cok sicak olmamasina dikkat ediyorum ve vucudumu suyun altina tamamen birakmiyorum.bikere banyo ettigimde kahverengi lekelenmem olmustu ondan dolayi korkuyorum artik cok sikta yapmamaya calisiyorum
Rrraaaiiinnn Beyazlale ben her gün dus alan biriyim :( yaz kış yıkanmadan rahat uyuyamam. Allah korusun sıcak su ile dus alıyorum bi leke olmadı ama doktor hiç uyarmadı beni bu konuda ihtimal vardır diye ılık alayım artık bende dikkat edeyim teşekkür ederim bilginiz için çok sağolun
Hayale Asiacr uyumak dışında baska hic bir sey yok. Hamilelikden once ne yapiyordumsa hamilelikde yapmaya devam etdim. Bir tek uyumak sorun😔
tomurcukannesi Asiacr ben lunapark hastasıyım. Büyük hız trenlerine aşığım resmen. Amerikada yaşıyorum burda inanılmaz güzel atraksiyonlu eğlence parkları var. Geçen sene hamileyken ailece gtti bizmkiler ben hamileym nasılsa bişeye binemicem hemde sıcak bayılırım onları yavaşlatırım falan diye gitmedim aşırı içimde kaldı çok özledim. Doğurdum 5 ay önce. Bu yaz inş gidicem binicem herşeye çok içimde kaldı😄
tomurcukannesi seddaa doğumdan eve geldiğim gibi ilk yaptığım şey yüzüstü yatmak oldu resmen ağlıcaktım sevinçten😄
tomurcukannesi Mervisnese sakıııınnn. Aşırı gaz yapıyo bebeğe bulgur. Ben yedim 10 günlüktü oğlum mahvoldu pırtlayınca oturdum ağladım sevinçten. Hamileyken ye canm bol bol. 6 ay kadar bulgur mahvediyo bebekleri
Elifsaadet Asiacr hergün dışarı çıkıp eşimin yanına gitmeyi, dümdüz yatıp uyumayı, istediğim bütün abur cubur ne varsa yiyebilmeyi çooom özledim, ama yinede şükür diyeyim, önemli olan bebeklerimize bişey olmasın🙏🏻
Elifsaadet Asiacr bende dün ilk defa yedim lays in sadesinde sadece patates ayçiçek yağı var tuz var, en azından paketinde öyle yazıyor, çok canın çekerse ondan alırsın
MinnakBebegim Bende buz gibi kola icmeyi sirtustu uyumayi ve bolca gezmeyi birde elbilselerimi ozledimmm tuvalete az gitmeyide ozledim 😣😣😣😣😣
Beyazlale Rrraaaiiinnn rica ederim canim tabiki herkezde olcak diye bir durum yok ama gene biz anne adaylari ister istemez herseyden korkar olduk dikkat etmek lazım 😘