2prenses_masal-oyku Asiacr ben hep geriniyorum 🤔 ne varki bunda hâlâ da sapasağlam kızım 😁 ben uyuyunca uyur ben kalkınca kıpırdanmalara başlar uzanınca kıpırdamıyo ama anlamadım gitti 😁 hep oturuyum istiyo kıpırdamıyo hamileliğim rahat geçiyo allahıma çok şükür eğil kalk sorun olmuyo benim için bi tek ayakkabıda sıkıntı oluyo bide çorap giyerken ama çokta büyük değil karnım 7. Aya giricez 4gün sonra ama daha 5 aylık gibi 😂
Shrrife Ssraa canım bunları doğurduktan sonra da yapamıosun 😂😂 rahat rahat uyuyamıosun istediğin herşeyi yiyemiosun yok o gaz yapar yok bu bebeğe geçer yani daha onlara çoook var 😂😂
Pars Shrrife yani hemen yapamayız tabi ama sonuçta bi hafiflicez.. kısa bi süre sonra normale döneriz heralde🙈
dml33 Asiacr sirtustu ve yuzustu uyumak tatli yemek sekerdn sonra yiyemiorm 😊😊yururken yorukmaktanda skildim
Eylulmom Asiacr metro,metrobüs,tramvay,minübüs,otobüs bunlara binemedigim için hic bir yere çıkamıyorum doktor yasak koydu artık dışarı çıkıp gezmek istiyorum her şey yasak temizlik ve yemek yapmayi da özledim belki değişik gelicek ama durum bu
Mlssa Asiacr biraz komik olucak ama ben kendi evimi bööyleee dip köşe temizlemeyi özledimm koltukları kaldıra kaldıra😃😃😃 annem geliyor yardıma sağolsn ama insan kendi evini kendi temizlemek istiyor 🤷🏻♀️ ben şaka gibi ama bunu özledim🤣🤣🙏🏻
Shrrife Pars hayallerini yıkmak istemem ama artık asla eski hayatın olmaya ak evladın yuvadan uçana kadar ona da baya var galiba 😂😂
Gokkusagivemucize Ssraa ben de bacaklarımı falan geriyorum ve zaten gerinmek, kollarını yukarı kaldırmak sorun teşkil etmez diye okumuştum. Bu koruma güdüsüyle yapılan bir şey herhalde