Asiacr Arkadaslar biliyorsunuz hamileyken bir cok seyi yapamiyoruz. Bebegimize dikkat etmek icin. Hepimizin hamilelikten once severek yaptigi ama hamileyken doya doya yapamadigi seyler var. Lutfen cinsellik akla gelmesin. Kast ettigim sey o degil. Mesela ben her sabah uyandigimda rahat rahat gerinmeyi ve kemiklerimi citlatmayi cok ozledim. Varsa akliniza gelen buyrun...
Gzddgd Asiacr bulanti kusma dan hic uyku duzenim yok ahh onlar olmasa masa ya sole kafami dayasam ona bile raziyim 🤗🙈
Melekturkann Bende gerilmeyi heryerimi kıtlatmayı özledim hayırlısıyla doğsun en çok yapmak istediğim o,rahat rahat hareket etmeyi,hızlı yürümeyi nefes nefese kalmadan. Normal kıyafetlerimi giymeyi☺️
tomurcukannesi Mervisnese sakıııınnn. Aşırı gaz yapıyo bebeğe bulgur. Ben yedim 10 günlüktü oğlum mahvoldu pırtlayınca oturdum ağladım sevinçten. Hamileyken ye canm bol bol. 6 ay kadar bulgur mahvediyo bebekleri
Baharimmmm Asiacr normal zamanda cips kola tarzi sey sevmem oglum bazen aliyor icinden tirtikliuor yudum şeklinde iciyorum
Elifsaadet Asiacr bende dün ilk defa yedim lays in sadesinde sadece patates ayçiçek yağı var tuz var, en azından paketinde öyle yazıyor, çok canın çekerse ondan alırsın
Ssraa Rahatca uyuyabilmeyi, her istediğim şeyi”acaba” demeden yiyebilmeyi, dümdüz karnımı, rahatca giyinebilmeyi... bir de gerinmenin şiddeti ne olmalı ben az da olsa yapıyorum bazen bacaklarımı falan yapma ihtiyacı hissediyorum yani🤭
Asliyildirim Ssraa benim doktorum bir kısmına izin veriyor doğumun kolaylaşması için. Biraz esneme hareketi ben de yapıyorum canım için rahat olsun. Ama doktoruna danış yine nasıl yapacağını.
Shrrife Ssraa canım bunları doğurduktan sonra da yapamıosun 😂😂 rahat rahat uyuyamıosun istediğin herşeyi yiyemiosun yok o gaz yapar yok bu bebeğe geçer yani daha onlara çoook var 😂😂
Gokkusagivemucize Ssraa ben de bacaklarımı falan geriyorum ve zaten gerinmek, kollarını yukarı kaldırmak sorun teşkil etmez diye okumuştum. Bu koruma güdüsüyle yapılan bir şey herhalde
FtMs Asiacr yüksek bel kotlarımı giymeyi , istediğim gibi hareket edip yüzüstü uyumayı , iştahla yemek yemeyi maalesef mide bulantım ve son zamanlarda iştahsızlık var 😔
Seherr Asiacr iştahlı bir şekilde yemek yemeyi acıkmayı ve midem bulanmadan kana kana su içmeyi çooook özledim :(((( hiç iştahım yok kızlar :(
Beyazlale Ben surekki yattigim için gezmeyi kendi kafama gore kimseye muhtac olmadan istedigim yere gitmeyi evimde yemek yapmayi evimi temizlemeyi çok ozledim😣
Seda5892 Asiacr aşırı sıcak banyo yapmak çiğ köfte yemek gerilmek yatakta rahatça yatmak ev işi yapmak daha çok varda aklıma gelmiyor😂😂😂😂
Esgul_2019 Yüz üstü uyumayı vee rahat rahat giyinmeyi özledim ya ben en çokta uyumayı özledim hamilelik boyunca hiç uyuyamadım çünkü