Miniminiminnos 2 3 hafta daha dayansa ilki sezeryan ikinci de sezeryan olacak korktum bas asagi deyince bu durumu yasayan var mi
yldzmtlu Miniminiminnos bende 34 haftamdayim bugün kontrole gittiğimde benimde vas aşağı gelis dedi doktorum dogum kanalindaymis ama korkma benim ilk oğlumda 33 haftalik dogdu gayet çok şükür saglikliydi kuveze bile girmedi elhamdülillah
[silindi] Miniminiminnos 31. Haftamda döndü benim de baskı fazla, ne olur ne olmaz ciğer geliştirici oldum 1 hafta önce het şry yolunda. Doğum kanalına girmesi ile baş aşağı durması aynı şey değil stres olmayın❤️
Vrlkdr Miniminiminnos hic sıkınti yapma canim 38.haftadayim 34. Haftadan beri baş aşagi hic de bisey olmadi. Kanala inmedigi surece bas gelis olmasinin bir sakjncasi yok. Benimki hala kanala inmedi mesela normal yapicam
yldzmtlu Miniminiminnos içini ferah tut en azından ben öyle yapıyorum ha iki hafta önce ha iki hafta sonra illa gelicekler😁😁
yldzmtlu [silindi] neden ciğer gelistiriciyi daha önce yapiyorlarki ben doğuma girerken yapıldı cunku
[silindi] Miniminiminnos onu doktor karar verir siz yine sorun ben lafını etmeden vuralım dedi gerek gördü gerçekten belki de
Minikmercimekk Miniminiminnos 26 haftalık gebeyim. 24. Haftada baş geliş dedi doktor. Bugünde tekrar kontrole gittim. Gene aynı şeyi dedi. Ama herşey yolunda dedi. Bence sıkıntı yoktur sizinde