dndukaya Merhaba sevgili anneler ben ilk kaybimi 5 aylık erken suyum gelmesinden dolayı oğlumu kaybettim çok zor bı süreçti benim icin ve kaybimda. Sonra bana rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu ve ikinci hamilelikte 14 haftada dikiş atılacağı söylendi 6 ay sonra kizama hamile kaldım ve 14 haftada dikiş atıldı ilk bir hafta evde yatarak geçirdim ve sonra evde gündelik işlerimi yaparak devam ettim rahaim qgzi uzunlugum hep ideal uzunlukta olduğu için 15 dk yurusler bile yaptım enfeksyon içinde her ay düzenli idrar verdim ve o şekilde önlendi 37 de dikislerimi aldırmaya gittiğimde bebeğimin suyunun azaldığını öğrendim ve acilen sezeryana alınması gerektiği şöylendi ben normal doğum istiyordum ama olmadı kızım daha onemli kople bayiltilmak istedim ve ameliyatım osekilde yapıldı uyandığımda kizim yanı başımda bütün tatliligiyla duruyordu zor bı süreçti ama sukur sonu çok iyi bitti ben kızıma kavuştum darısı butun ben ve benim gibi annelerin başına
Hzlkya dndukaya ne güzel gözünüz aydın olsun böyle şeyler duyunca insan umut doluyor inşallah bende yavrumu sağlıkla kucağıma alırım şuanda 23+2 deyiz 12. Haftamda serkilaj yapıldı ama benim acil oldu ilk bebeğimi bende erkenden su gelmesi nediyle kaybettim bundada çok dikkat ediyorum çoğunlukla dinleniyorum uzanıyorum iş yapmıyorum asla evdeyim hep oğlum için sabrediyorum
Hamiske Çok şükür canım, sürecinin neredeyse yarısına tanıklık etmiş biri olarak çok sevinçliyim, afiyetle büyütün inşallah güzel kızını🌸
dndukaya Hamiske Allah razı olsun canim inan benim icin çok zor süreçti bı kayıptan sonra simdik evladımı kucağıma aldım rüya gibi bazen hale inanamiyorum Rabbimin büyüklüğü şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
dndukaya Hzlkya sabret canım rabbim Sabri’nin karşılığını veriyor bende sabrettim bir kayıp verdim ama simdik dünyalar guzeli bir kız kucağımda uyuyor ve herşeyi unutuyor insan bütün zorlukları kirkimkz çıkınca da ilk iş abisini ziyaret etmek olacak
Hzlkya @“dndukaya”#p38508007Allah’ın izniyle sonu güzel olsun umutla bekliyorum yavrumu 🤲 ne kadar güzel düşünmüşsünüz bende abisinin yanına götüreceğim bir abisi olduğunu ona anlatacağım bilsin yavrum 🥹❤️
Hamiske dndukaya Daha bugün aklımdan geçtin, kalp kalbe karşı derler ♥️ çok sevindim canım inan ki, sağlıkla büyüsün çiçek kızın🌸
dndukaya Hamiske Allah razı olsun canim iyi dikelerin için rabbim seninde gönlüne göre versin insallan canım 🤲🤲🥰