alyass Kızlar doğum yapacağım günü öğrendim bugün. Çok heyecanlıyım ilk bebeğim daha önce üç kaybım var. Hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım var mı tarihi belirlenen veya kasımda doğum yapacak olan sohbet edelim 🥰
Zelis_ozdrgn alyass aralık başı gibi olacak inşallah normal doğum diye beklicez ne zaman gelirse hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağımıza alırız rabbim bu günleri de kolaylıkla atlatsın 🤲😍
Be1234 alyass Rabbim yavrunuza kavuştursun inşallah benim de son 31 günüm aralık 4 de doğum olcak inşallah çok heyecanlıyım biran önce zaman geçsin istiyorum 🌸
anneeyiimmmm alyass sağlıkla kavuşun inşallah 🫶🏻 bizde bugün doğum tarihi aldık 14 Kasım Cuma günü kavuşuyoruz inşallah💖 2. gebeliğim hem heyecanlı bir o kadar da korkuyorum 🥹
alyass Be1234 amin sizin de öyle 🥰 evet gününü öğrenince aşırı bir heyecan bastı beni hemen kavuşmak istiyorum 😊
alyass anneeyiimmmm maşallah siz de sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 evet hem çöl heyecan var hem de korku var. Umarım sorunsuz geçer her şey 🌸