Xxeson5 Çarşamba günü için yatış verildi suni sancıyla vajinal doğumu deneyeceğiz. Bu şekilde doğuranlar var mı? Yatış yaptığınızda açıklığınız var mıydı? Yoksa sezeryana mı döndü?
meyv Xxeson5 2 cm açıklıkla yattım hastaneye 10 saat suni sancı çektim ama en sonunda sezeryana alındım Allah yardımcınız olsun çok zor
htc5858 Xxeson5 2 cm açıklıkla suni sancı alarak 4 saatte doğum yaptım, ama suni sancı kendi sancımıza göre daha şiddetli malesef yine de çok şükür güzel bir doğum olmuştu
omerkkubra Xxeson5 bende sıfır sancıyla gittim günüm dolmuştu çünkü vajina dan suni sancıyla iki gün çektim iki günün sonunda normal doğurdum elinden geldiğince normal doğurmak için çabala ameliyat olmamaya bak normal çok zor ama ameliyat olanlar sonrası daha zor
Xxeson5 meyv yaa gerçekten mi geçmiş olsun🥺, benimde işte en büyük korkum çift doğum yapmak bu şekilde. Neden sezeryana alındınız acaba açıklığınız da varmış :(
meyv Xxeson5 2 cm den daha fazla açıklığım olmadı maalesef o kadar suni sancı çekmeme rağmen mecbur sezeryana alındım.
Xxeson5 meyv işte nasıl ilerleyeceğini bilemiyoruz sanırım hayırlısıyla kucağınıza almışsınız neyseki, sizinde günü dolduğu için mi yatış yapılmıştı
Svvv 2 cm açıklıkla gittim suni verildi açılma çabuk ilerledi 2 saat içinde doğumumum oldu ama her doğum gibi suni sancı da çok ağrılı Rabbim kolaylık versin bir avazda kurtarsın inşallah
Xxeson5 Svvv Çok teşekkür ederim, ne güzel bi doğum olmuş hızlı ve beklediğiniz gibi en azından🌸 inşallah bizim de öyle olur gittiğinizde hiç kendi sancınız var mıydı acabaa
meyv Xxeson5 benim suyum geldi hiç sancım falan yoktu o yüzden suni sancı verildi ama yine de olmadı maalesef inşallah sizin doğumunuz çok iyi geçer
Xxeson5 meyv teşekkür ederim inşallah🥰 hayırlısı böyleymiş diyelim elinizden geleni yapmışsınız saatlerce çekmişsiniz. Peki açılma yokken sancı çok şiddetli oluyor mu
Xxeson5 omerkkubra 2 gün mü oyy baya sürmüş, açılma mı yavaş oldu acaba? Ben de normal istiyorum ama bakalım doktorum 20-24 saat sürebilir dedi
hilale6161 omerkkubra bende yarın suni sancı alacağım 41 haftaligim nasıl oluyor suni sancı verilmesi serumla mi
Havin49_ Xxeson5 hayır suyum geldi cnm sekiz saat kendi sancımı beklediler 2 cm den yukarı gitmedi suni verdiler 8 saat sonra 10 cm ye ulatşı
meyv Xxeson5 hem de çok çok şiddetli oluyordu Allahım düşmanıma yaşatmasın o derece yani duvarları yumrukluyordum her sancı geldiğinde
htc5858 Xxeson5 teşekkür ederim canım Rabbim sana da nasip etsin inşlh en kolayından bebeğine kavuşmayı🤲
deletedmom43191 Xxeson5 yatış yaptığımda doğuma dair hiçbir belirtim yoktu 9 da suni takildi 1 veya 2 de sancim basladi. 4 de dogum yaptim kesi dikis yırtık hicbisey yoktu
Xxeson5 deletedmom43191 aa süper kesi vs olmaması, darısı başımıza.. hep açılma olmadı diye duyuyordum cevremde cok sevindim o yüzden bu tip tecrubelere
omerkkubra Xxeson5 açılma olmadı canım maalesef doktorlar bekliyelim deyince bizde bekledik ama sonunda normal doğum oldu
sananegerekvar Xxeson5 sıfır açıklıkla 2 buuck saate doğurdum ikinci dozdan sonra . İkinci dogumdu sadece 4 dikisim vardı içten