QueenMomm Arkadaşınızın eşinin tek hatası maalesef bunu “önceden” anlayışla karşılayıp şimdi “suçlamak” olmuş. Cinsellik de yemek yemek, su içmek gibi fizyolojik bir ihtiyaç aslında. Hayvanlarda bile üreme için kur yapma vs. var. Bir dişinin veya bir erkeğin etkilenmesi için hayvanlar dahil kur yapıyorlar. Eşiniz sizin çiftiniz olarak sizi arzulaması için sizin de ona kur yapmanız gerekiyor diye düşünüyorum. Ha eşinizin size ilgisi yoksa, sizinle ilişkiye girmeye isteği yoksa ve o da size kur yapmıyorsa o da farklı bir durum. Ama o size kendisini, siz de ona kendinizi arzulatmalısınız. Bebeğimiz 3 aylık bizim de hem hamilelik hem doğum sonrası eşim işten gelirken saçlarımı, makyajımı yapar üstüme başıma çekidüzen veririm. Eşim hiçbir zaman beni özensiz görmemiştir. Bununla dolaylı olarak eşlik hayatımız da normal seyrinde devam ediyor. Beni arzulaması, bakınca gözlerinin ışıldaması, hafif tensel veya sözsel şakalaşmalar da bence bu hayatı aktif tutuyor. ☺️ Eşinizi bu durumda boşlamamanız en azından dediğim gibi sadece cinsel ilişki olarak değil de birçok şeyle dinamik tutmanız eşinizi de size daha çok bağlayacaktır bence… Çünkü fizyolojik ihtiyaçlar genel olarak isteniyor..