zeyyyyzeppp hilalaselll4 bu sabah mide bulantısı işe uyandım tekrar negatif çıktım ama psikolojik sanırımvucudum resmen benle oyun oynuyor😅 reglim gecikirse direk kana gideceğim teşekkür ederim cevaplarınız için🥲🥹
ylnydgd Zs3450 ben kasıklarıma saplanan bir sancıyla uyanmıştım bir sabah adetime 7-8 gün vardı. Anlam verememiştim cenazemiz olduğu için günüm şaştı regl oluyor sanmıştım. Akıntı da artmıştı. Gönlünüze göre olsun
ylnydgd zeyyyyzeppp o zamanlar test yapmamıştım. Sonra evime dönünce test yaptığımda pozitifi görmüştüm. Hemen olamayacağını düşündüğüm için şaşırmıştım açıkçası. Cenaze boyunca masaydı sandalyeydi şemsiyeydi kaldırmadığım ağırlık kalmamıştı. İçtiğim sigaranın da haddi hesabı yoktu. Ama olunca oluyormuş 🙂
zeyyyyzeppp ylnydgd benim de en çok üzüldüğüm şey sigara bu süreçte malesef bende kullanılıyorum . Bebek tutunmak istediğinde nasibinizde olduğunda sizi bırakmıyor maşallah diyelim binlerce kez 💝💝💝 sağlıklı bir ömrü olsun inşallah 🙏
Ygmr- Bu arada ben de de kasıklarımda ani batma ağrısıyla öğrendim iğne batması gibi şiddetli ama anlık ve sürekli hapşırma 😁ne alaka demeyin hasta da değildim ama öyleli işte