salismomy 9 haftalık gebeyim bugün bilmeden sandiviçimin içinde bir tane hindi füme yemiştim sonra tesadüfen instagramda gördüm meğerse kesinlikle yasakmış.. bir taneden bir şey olmaz değil mi yaaa ben biraz evhamlıyım galiba 🥲
elifanne10 salismomy Birsey olmaz bende bilmeden neler neler yemiştim 😅😅 dikkat edersiniz bundan sonra
salismomy elifanne10 Ayyy ne bileyim yaaa tesadüfen gördüm dedim n’oluyo ben daha bugün yemiştim 😅😅 bir dilim yedim zaten ama yine de içim bi kötü oldu ilk gebeliğim daha biraz fazla düşünüyorum sanırım 🥲
elifanne10 salismomy Benimde ilk gebeliğim bu gebelikte bütün acemiliğimizi atlatıcaz inşallah inişli çıkışlı öğrenicez herşeyi 😅😅 bende hamilelikte maydanoz ananas yemiştim ilk aylarımda internetten baktım sonra doktoruma sordum abartmadan yiyebilirsin demişti bende ananası lokmalık olarak yiyorum canımın isteği gitsin diye
Dinolisoo Ben ilk zamanlar bilerek canım çekiyor diye yiyordum bir sorun olmadı çok şükür. 1 taneden bişey olmaz yani korkma😂
salismomy Dinolisoo Ay valla rahatladım 😅 birden görünce şok oldum ve korktum yani her şeye dikkat etmeye çalışıyorum zaten ama hiç aklıma zararlı olabileceği gelmemişti
salismomy elifanne10 Evet yaşayarak öğreneceğiz sanırım bazı şeyleri 🥲❤️ Bana da doktor maydonoz yiyebilirsin ama suyunu felan içme sakın dedi 😅