begumm01 Pendik ve civarında detaylı ultrason yaptıracağım. Uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mı acaba? Biraz acil 2 hafta zamanım kaldı da ona göre randevu almam lazım.🌸
gozde05 begumm01 cihan tıp merkezinde cüneyt beye takipliyim ben de orada yaptıracağım 18+2 deyiz şuan haftamızı bekliyor 90 kg üzeri yapılamayabiliyormuş ama öyle dedi danışman.
mlsidin İstanbul görüntüleme merkezinde yaptırmıştır ben memnun kalmıştım ve uygundu diğer hastanelere göre ağustosta karta 4300 nakıte 3800 yaptırdım
gozde05 mlsidin memnun kaldınız mı sizede görüntü verildimi yüzünü net görebilmek için uğraştımı vs bahsedebilir misiniz
Pitircigin_annesi Masmavi- bende cihan tıpta 4 e yaptırdım da galiba 5 olmus fiyatlar . Ben zeynep kamilden takipliyim ama beğenmedi oranın detaylısını doktorum. Zeynep Kamilde tekrar detaylı yapıldı .
Masmavi- Pitircigin_annesi ben de izmit şehir hastanesine gidiyorum orda bakılması gereken her şeye bakılmış demişlerdi zaten perinatoloji farklı bir yere de gitsen tekrar detaylı olarak bakıyorlar