smgsmg59 Rmys9691 artı med yalancı pozitif için üretilmiş saçma sapan bir test. Üç kez yalancı pozitif yaşadım onunla
Rmys9691 busrax_ Nevagibi Busranur_mnts hilalaselll4 eladmn00 Kızlar verdim tam kan sayımı görünüyor dr bakmamış mı acaba. Yoksa o geç mi düşer anlamadım bilginiz var mı?
Rmys9691 Deletedmom_787 cemresi Edmr97 cemresi Nevagibi eladmn00 hilalaselll4 Çıkmış <0.6 yani negatif. Üzüldüm gerçekten 😔 regli iki gün var kesin olmamış diyor muyuz küçük de olsa ihtimal var mı, yani böyle bir şey yaşayan?
mavi123_ Rmys9691 geçen burda birisi 5 tane bu idrar testiyle yapmıştı 5ide pozitif çıkmıştı sonra kana gitmişti ve kan negatif çıkmıştı malesef. Bence adetinizi bekleyin ve direk Ka vermeye gidin
Rmys9691 Deletedmom_787 ne kadar geç çıkar bu gece çıkar mı acaba sürekli bakıyorum sabaha kalacaksa yatayım:)
hilalaselll4 Rmys9691 sağlık olsun canım üzülme önümüzdeki ay inşallah birlikte hamilelik haberlerimizi alırız 💕
Edmr97 Rmys9691 bilmiyorum ki ama iki gün sonra bi test daha yapabilirsin bence ozaman anlarız var mı yok mu
Deletedmom_787 Rmys9691 geç döllenme olabilir mi ? Ovulasyon testi ile takip ettin mi canım? Regl olana kadar her zaman umut vardır bence gecikme olunca tekrarlayabilirsin