Merhaba kızlar 2-3 gündür post açıp duruyorum biraz ağrılı sancılı bir dönemden geçiyorum 34+4 haftalık hamileyim Ara ara Sancılarım kasılmalarım oluyor bu 3 hamileliğim ama İnanın her hamilelik farklı olur derlerdi de inanmazdım gerçekten öyle oluyormuş 3 olmasına rağmen sanki hiç tecrübem yokmuş gibi belimden kasığıma inen ağrılarım oluyor çok düzensiz olduğu için ne yapacağımı da bilemiyorum sık duş alıp Dinlenmeye çalışıyorum Dün de nişanım geldi ve dün olmak üzere Bugün 2 gündür vajinamda bir böyle Kaşınma bir şişlik Hissediyorum Daha önce enfeksiyon yaşadığım için az çok anlayabiliyorum galiba enfeksiyon kaptım bu Herhangi bir problem yaratır mı Bu haftalarda daha küçük haftalarda Çünkü enfeksiyon yaşamıştım ilaçla geçmişti Ama bu kadar büyük haftalarda yaşamadım bugün acile gitmeyi düşünüyorum ama gitmeden de size sormak istedim Bu haftalarda enfeksiyon yaşayıp problem yaşadınız mı genellikle bu haftada enfeksiyon erken doğum riskini arttırıyor diyorlar ve benim de ağrım sancım da var iyice panik oldum şu an yaşadığım durumu enfeksiyon mudur nedir Çünkü dediğim gibi vajinamda bir kaşıntı piştik bir rahatsız edici bir his var zaten sancım ve kasılmalarım da var çok garip bir dönem içerisindeyim tavsiyelerinize ihtiyacım var