Selim_Alparslan Zumruduanka160 ne alaka ya adam kral ya. Ben iki gebelikte de ona gittim hiçbir doktorum tek kelime etmedi hatta dediler ki nasil randevu aldınız danışanlarımız randevu alamıyor eger tanıdığınız bir doktorsa onlarda yardimci olun randevu almalarına dediler. Ben sizin yerinizde olsam doktorumu degistirirdim.
Zumruduanka160 Selim_Alparslan değiştirmem çünkü doktorum da aşırı tutulan ve beğenilen bir doktor sadece sıkı tutuyor uzmanlık alanı peritonolog olsun istedi şimdiki aklım olsa yine de gidebilirdim Ali benan Bey’e riske atmak istemedim ilk gebeliğin bir de acemilik
Busranur_mnts flz3576 önce normal gebe pol.e gittim 17. haftada dokotr perinatolojiden detaylı için yeşilalan açtı 22. haftaya denk getirdim randevuyu sabah 10da bakmak lazım
flz3576 Busranur_mnts bi kaç hastaneyi aradım da hepsi doluymuş yeşil alan açtırsam yer açarlarmı bana yoksa fark etmiyor mu
Busranur_mnts flz3576 özel hastaneyi mi aradın yeşil alan sadece devlet perinataolojiden randevu alabilmek için canım özelde bi etkisi olmaz
Busranur_mnts flz3576 anladım csnım sabah saat 10da mhrs uygulamasından gideceğin yere bak yeni randevular saat 10da açılıyo ben öyle kolaylıkla kokuyorum 2 3 gün içindr
Yank Sibel_72 valla ben 5700e yaptirdim diye sevindim cunku sorduklarim 6 ila 8 arasinda söylüyordu fiyatlari
cizgilidefter baby0707 merhaba nerelere sordunuz acaba? Ben de detaylı için şu an araştırma yapıyorum
cizgilidefter baby0707 cem şahnalı düşünüyorum ben de. Hasan urcuya sormamıştım, birkaç eleştiriden dolayı. Medical 7000 tl, İnanç mendilcioğlu da 5000 tl. Teşekkür ederim
glnzkrkmz Sibel_72 ay çok pahalıymışş🥹ikiz bebelerde doktorum 4 bine bakıyor tekli gebelikte 2 bin olması gerekiyor
baby0707 cizgilidefter ilk hamileligimde hasan urcuya gitmistim memnun kaldim renkli goruntulerini fln verdi cd de bir saate yakinda inceledi anlatti Suan devlete randevu aldim arastirmada yaptiracagim