Hzlkya Lokasit değerim 500 çıktı serkilajlı gebeyim crp 6 kültür sonucumu bekliyorum aşırı endişe ettim doktorum şimdilik bol su iç dedi büyük ihtimalle kültür sonucumu bekliyor sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
mervein14 Hzlkya geçmiş olsun . Boğaz diş idrar enfeksiyonu gibi şeyler yaşıyor musunuz sonucun yükselmesine sebep nedenler kullandığınız ilaçlar gebelik bile değeri yükseltebilir Tek başına değerlendirmek olmaz nötrofil, lenfosit, CRP değerleriniz nasıl
fb9706 Benim idrarda lökosit 70 çıktı crp bakılmadı serklajliyim doktorum suya karıştırılan monurol isimli bir ilac verdi sadece. Vajinada da bakteri çıktı ona da flagyl antibiyotik başladı.
Hzlkya fb9706 geçmiş olsun sizede inşallah tez vakitte geçer bu enfeksiyon aşırı stres yaptırıyor insana
Hzlkya mervein14 onlar normal crp 6 çıktı geçenlerde sadece çok usuttum hafif boğaz ağrım oldu ama hemen toparladım kendini ısıtıp yataktan falan çikmadim terlettim falan ben kasik ağrısı şikayetiyle gittim gün bir kere geliyordu adet olucakmisim gibi bir ağrı doktorum onu sebebi buymuş demekki dedi kültür sonucunu bekliyoruz bol su içiyorum ağrım geçti gibi olmuyor zaten günde bir kere gelip gidiyordu
mervein14 Hzlkya 1 bardak sıcak suya 10 adet dut kurusu atın demlenince için. Düzenli ve aynı saatte enfeksiyona iyi geliyor bi deneyin
bbusra00 benimde sizinki kadar yüksek çıkmıştı şuan 21. haftadayım antibiyotik verdiler ama düşmüyor değerler ne yapacaksak su içince de dk başı tuvalete gitmen gerekiyor
Hzlkya bbusra00 tuvalete sık gitmek iyi oda bol su iciyorsak idrarı o şekil temizliyoruz çünkü ben ona razıyım yeterki geçsin
bbusra00 Hzlkya ben günde 2 lt içebiliyorum daha fazla içemiyorum doğrusu hergün bir bardak da kızılcık özü aldım onu suyla seyreltip içiyorum değerlerim çok düşmemişti en son mecbur antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Hzlkya bbusra00 bakalım bende haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum tekrar bir test vermek istiyorum şuan yoğurtla suya abandım elimden bunlar geliyor şuan inşallah geçer ya
mervein14 Hzlkya dut kurusu doğal bir şey. Doktorlar genelde ilaç verdikleri için tıpta bitkisele çok inanmıyorlar ben ilk hamileliğimde enfeksiyonumu hep dut kurusu ile geçirdim araştırabilirsiniz