RNurAts Ben 13 haftalık gebeyim bebeğimin cinsiyetini henüz öğrenemedim. Daha doğrusu henüz cinsiyet için kontrole gitmedim biraz daha bekleyeyim sonra gideyim diyorum. Siz bebişinizin cinsiyetini ne zaman öğrendinizz?
minnosss58 RNurAts 12. Haftamda takipli doktorum kız dedi 13. Haftada tekrar kız dedi bugün perinatoloji doktoru yine kız dedi🤭
minnosss58 PapatiA 6. Haftada başladı benim bulantılarım çok fazla mide bulantım oldu ama hiç kusmadm şuan biraz hafifledi ama kan ve vitamin ilacından dolayı yine var bulantım ama ilk zamanlar kadar değil tabi. Sizin nasıl gidiyor süreç
minnosss58 mervesdoruk ben açıkcası ikili test sonucumu almaya gitmiştim normalde başka yerde takipliyim ama perinatoloji doktoru çok iyiydi her soruma cevap verip çok güzel ilgilendi devlet hastanesi olmasına rağmen gayet iyiydi doktorun tutumu ve cinsiyet içinde direkt kız dedi 15. Haftada
mervesdoruk minnosss58 bugun benide oraya yönlendirdiler bebek ters durdugu için bende ilk defa gittim baya ilgiliydi ve cinsiyetini söyledi değişmez umarım emindir inşallah