busra34__ Aysgulgndz 😅 hayır benim aslında daha uzak ailem Kahramanmaraşa taşındı 😢İstanbul’da abim var gidip geliyorum
Aysgulgndz busra34__ gerçekten aileden ayrı yaşamak çok zor hele yol çekmek ayrı zor Allah yardımcımız olsun
beautymom Buda bugün ki ultrason resmimiz ablaları acaba cinsiyeti ne çok merak ediyorum ellerimiz kıpır kıpır 🤭💜
busra34__ Aysgulgndz amin kesinlikle öyle zaten hamile olarka o yolu çekmek benim için çok zor bir de biraz riskli durumum onlar geliyorlar
busra34__ beautymom aynen benim de öyle ilk insan merak ediyor😍 hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
papatya785643 2princessmother ben 11 haftalıken öğrendim erkek demişti doktorum ve degişmedi erkek yüzde yüz erkek demişti
2princessmother KIZLAR HEPİNİZE TEK TEK DÖNÜŞ YAPAMADIM HASTAYIM YATAK DÖŞEK YATIYORUM 😭 ALLAH HEPİMİZİN BEBİŞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP EYLESİN CİNSİYETİ ÖĞRENEN HERKESİN GÖZÜ AYDIN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT OLSUN 💙💖
aleyna111100 eyl120_ hayır demiyorlar detaylıda bile demedi 11 ci haftada ki detaylıda kız dedi bi kaç kişide kız dedi bir kişi erkek dedi ama hiç biri net bişey demiyor
eyl120_ aleyna111100 sizin tahmininiz ney kizlar genelde göstermez diyorlar bnd artık ona yorumluyorum sürekli baskalrin başıni sisirmim diye chatgpt yle konuşuyorum ondada herseyimiz erkek çıkıyor 😅
byzgg ysmnvrl Özel’de öğrendim bende şaşırdım bu kadar çabuk kendisini göstermesine ☺️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
aleyna111100 eyl120_ yani ikiside evlat ikisinden biri olsada çok sevicem ama nedense kız daha baskın bende sağlıkla gelsinler inşallah