esilam_ 2princessmother bn 18 hftada erkege bnziyo dediler 20 hftada erkek oldugunu ogrendim ❣️ Erkek te göbek cikiyor kilo almiyosun kizda basen lerden net kilo aliosun bu net
ruzgar21 supermooomy bende 10+3 de bacak arası boş mu hocam sanki boş dedim henüz bunun için erken dediğin şey yanlış çıkabilir farklılaşmamış olabilir dedi söylemedi. Siz nasıl o kadar erken öğrendiniz demek erkeklerde hemen o haftalarda da çıkıntı olıyor mu 🥹😊
supermooomy ruzgar21 ben de şaşırmıştım açıkçası devlet hastaneleri görseler bile yanılma payından ötürü 16-17 haftalara kadar söylemiyor doktor ben erkek görüyorum dedi demekki kordondan ayrı bir çıkıntı gördü bilemiyorum ki ben yine de kimseye erkek dememiştim 15 de artık kesin deyince söylemeye başladık
Seda_nur4760 2princessmother 14 haftalıkken gittim tahminde bulundu daha erken dedi 2 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım
beautymom ruzgar21 bana yüzdelik kısımla dedi Cnm erken ama tahminde bulun dersen bulunayım dedi (: 💜
ruzgar21 beautymom benim doktor tahmin istedim erken ddi yanıltmak istemem sizi dedi ama bacak arası sanki boş dediğimde de bacak arasını açtı gösterdi sonra dediğiniz yanlış çıkabilir daha erken dedi yanıltmamak için öyle söyledi sanki ama kız gibiydi bakalım haftaya gideceğim artık çok merak ediyorum bir oğlum var 💐
ekncgdss Bugün kontrolümüz vardı (13+4) büyük ihtimalle kız ama yine de 16.haftayı bekleyelim dedi, 25 kasımda netleşecek Allah’ın izniyle🐣🫶🏼
3bebekliannee 2princessmother 12+4 de kız olduğunu öğrendik 13+4 de aynıydı cuma 16 haftalık olacak bakalım hâla aynı mı 🥰
Aysgulgndz Ya benim kafam çok karıştı 17 haftalığım doktor bacak arasında kordon var dedi ama tahminini sordum erkeğe benziyor dedi net değil kordondan göremedim dedi sizce ne olabilir
cglsmt 2princessmother 14 haftalıkken kız olursa ne isim koyacağımı sordu sonrada cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun dedi 16. Haftada kız olduğunu söyledi 4 haftada bir gidiyorum kontrole ben