ValideSultan 2princessmother ben istedim. 41 yaşındayım riske atmamak için hem Türkiye’nin en iyi hocasına göründüm hem de fetal DNA yaptım timüs olmuşmuş mu organları nasıl falan diye
ruzgar21 beautymom yaa bana doktorum 10+3 de bacak arası boş hocam dediğimde suan için erken henüz farklılaşmamış dediğin yanlış çıkabilir ddi tahminde bulunmadı 🥹 boş dediğimde hayır boş değil demedi ama acaba kız mı
Yazmelegi_ 2princessmother kızım 21 de netlesti (16 da tahmin edilmisti) Oğlum 17 de netlesti ama yinede detayliyi bekliyorum ben
kbrkkk 2princessmother 11+4te devlet hastanesindeki perinat doktor erkek olabilir demişti 15+2de özeldeki doktor net erkek dedi 🤗
Seima06 Kızlar bana 15.haftamda erkek demişti özeldeki doktor kesinleşmesi için 2 hafta sonra gel dedi ama değişir mi sizce ?
beautymom ruzgar21 bana yüzdelik kısımla dedi Cnm erken ama tahminde bulun dersen bulunayım dedi (: 💜
Smtpll 2princessmother bize 13.haftada kız gibi dedi 20.haftaya kadar %70-80 kız gibi ama kesin bir şey diyemiyorum dedi en son 20.haftada kesin olarak detaylı ultrasonda öğrendik kızmış yani değişmedi. Genelde ilk tahminleri doğru çıkıyor🥰
elc11 2princessmother 12+2 de kız yüksek ihtimalle dedi 13de de yüzde doksan kız dedi şuan 15 haftalığım bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra değişmez inşallah 😅
aslig 2princessmother 13. Haftada bacaklarını karnından çekmediği için öğrenemedim doktor çok uğraştı ama. Bu cumartesi 16. Haftada gideceğim öğrenirim inşallah 🥹