nasirova Mutluluk_21 bende de öğle canım, anlam veremiyorum ne olduğuna, tekmeye de benziyor bağırsak haraketine de
Busranur_mnts nasirova ben de çok tatlı istiyorum ya şekerden korkuyorum kısmaya çalışıyorum kızlar ekşi ister derler ama 😅
gzmturan Bende 21+1 im 2 haftadır hissediyorum gibi geliyor ama hala emin olamıyorum. Ya da bir gün net hissedip 2 gün hissetmediğim oluyor.Birtek ben böyleyim zannediyordum 😊
nasirova Busranur_mnts ben de tatlıyı deli gibi istiyorum, midemde yanma da yapıyor ama durduramıyorum kendimii
orkidemm_ nasirova aslında kendimde denediğim sürekli bebek hareketi konusunda stresli olursam bebek az hareket ediyor bunu doktoruma sorduğumda kesinlikle öyle demişti Cidde’nde öyle iyi olduğunu bil yeter
metemom_ nasirova henüz çok küçük 24. Haftaya kadar net olmaması normal ondan sonra daha da güçleniyorlar
nasirova orkidemm_ aklımdan çıkarmaya çalışaylm o zaman. Ben hep stres halindeyim neden haraket etmedi diye. Tüm gün beynimde yalnız bu fikir oluyor
orkidemm_ nasirova çok iyi anlıyorum ama haftan küçük inan her haftanın bir değişik sorunu Çıkıyor doktoruna güven rahat ol içini de ferah tut
nasirova orkidemm_ en son 1 hafta önce oldum ultrasonda gayet haraketliydi ve tüm diğer şeyler de gayet iyi dedi doktor🥹
busesa nasirova benim de 22 haftalık ben de hissedemiyorum doktora da gittim ilk gebeliğin normal dedi nasıl bir şey hissetmem gerekiyor onu da bilmiyorum dedim balona parmağınla vurur gibi bir his olacak dedi
nasirova busesa ben de hiç anlam veremiyorum, benim de ilk gebelik sayılır, ilk gebelik 7 haftalıkken düşük olmuştu. Bana da doktor normal diyor ama ben kprkuyorum(
Mutluluk_21 Moz doktorum dedi herşey yolunda iyiler dedi ilk gebelik olduğundan dolayı anlamıyorsun dedi doktorum dedi ben ultrason yaparken elimin altında 10 defa hareket ettiler
Mutluluk_21 nasirova herşey yolunda ilk gebelik anlayamıyoruz hareket ediyorlar ama biz bilmiyoruz tecrübeli anneler Bebek hareketlerini daha iyi tanıyorlar
nasirova Mutluluk_21 evet ya ultrasondayken benimki de hep haraket ediyor ama ben o sırada da hiss edemiyorum. Demekki bağırsak haraketi diye bildiğimuz şey herhalde bebeğin haraketiymiş))