@Sevgidendi @zeyonline01 hayır kızlar. Özelde değil. Devletine gidiyorum. İzmir’de. Birçok doktor ve hastaneyi gezdim. İkinci gebeliğimde. İzmir’in en iyi doktoruna gittim. Barış Büke araştırabilirsiniz. Aşırı aşırı iyi. Üstüne doktor tanımam. Yine aynı şekil. İlk gebeliğimde birçok doktora gittim Bu 3. Gebeliğim bir arkadaşın önerisiyle. 9 Eylül’e gittim. Bir kere giderim artık gitmem. Düşüncesiyle gittim. Ama hayran kaldım. Tamamen özel gibi sistemi.
Gidiyorsun ilk muayeneye. Önce senden kan alıyorlar. Sistemde olması adına. Daha sonra muayene oluyorsun. Kan sonucunda herhangi bir sıkıntı varsa. Senden tekrar kan istiyor. Veya ne yapman gerektiğini söylüyor, yönlendiriyor. Araştırma Hastanesi olduğu için. Gerçekten detaylı bir araştırma yapıyor. Mesela bir sıkıntı çıkıyorsa altyapısı nedir gibi? Daha sonra muayene sonunda. Sana git randevu al gel demiyor. Kendi randevusunu doktorun kendisi oluşturuyor. Şu tarihte şu saatte gel sana uyuyor mu diyor? Uyuyorsa kabul ediyorsun uymuyorsa doktor sana uyan 1 tarihte ve saatte randevu oluşturuyor tamamen özel gibi. Ben de buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim. Bir kere giderim artık gitmem dedim. Ama gerçekten tavsiye ediyorum, bir kere gidin kararınızı ona göre verin. tek sorun.on iki haftadan küçük hastalara bakmıyor. Yani mesela. 12 küçük başlıyorsun doğuma kadar devam ediyorsun ama mesela 14. Haftada gidersen bakmıyor