Iremorhan123 Bugün 11. Gün negatif çıktı bu ay da olmadı galiba. Siz en geç kaçinci gün pozitif gördünüz
tgbb22 Iremorhan123 14. Güne kadar umut var diye biliyorum adet o zamanlarda geliyor ben çatlamanin 8. Günü kaset testte görmüştüm silik çizgiyi çok erken öğrendim ben
rojin_03 Iremorhan123 canım ben geçen yıl catlamadan 15-20 günde teste pozitif gördüm ilk yaptığım test negatifi gösterdi tam umudumu kestim dedim bir daha test yapayım yaptım pozitifi gördüm hemen sağlık ocağında kan verdim değerim de yüksek çıkmıştı
Iremorhan123 rojin_03 ya göğüs hasasiyetim olmasa bende umudumu kesicem erken gebelik testim yoktu labaquick kaset test yaptım gölge bile yok
tgbb22 Iremorhan123 herkes farklıdır tabi bilemeyiz de bende o marka test ile yapıp onda görmüştüm aşırı hassas ve erken güvenilir sonuç veren bir marka
Iremorhan123 rojin_03 aaa yarın gidip alayım o zaman peki hiç Ovulasyon testi yaptın mı pik olduğunda tekrar gebelik olabilir yazanlar var
Nevagibi cigdem6716 pik mi olmuştu peki yoksa koyulaşma mı vardı sadece :) bende yapıcam merak ediyorum ama daha 5. Gündeyim
Nevagibi esmanur3406 testte gördüğümüz en koyu 2. Çizgiyi görünce pik olmuş oluyor genelde t ve c iki çizgi aynı koyulukta oluyor ve gebelik için en verimli günler oluyor :)
Nevagibi esmanur3406 en koyu olduktan sonra ertesi gün silikleşince yumurta çatlamış oluyor en koyu ve ertesi gün silikleşince 2 günü art arda değerlendirmek gerekiyor