leylaleyla15 28 haftalık hamileyim son üç dört gündür gün içinde bu iki defa hafif şekilde hissediyorum bugün kahvaltı yaptım çikolata değil yan yattım ama hissetmedim hala hastenye gideceğiz eşim gelsin bişey varmıdır sizce🥹
YyyyYasemin leylaleyla15 içini ferah tut canım benim bazen pozisyonla kaynaklı da hissedilmiyor bazen nazlı olası geliyor bebişlerin
ikiprensesannesi___ leylaleyla15 sakin ol bi’şey yok senle aynı haftamız bazen hareket etmiyorlar normal 😊yine de Doktor’a git tabi için rahat etsin
anneoluyorummm103 leylaleyla15 27+5te banada aynısı oldu koştur koştur doktora gittik ben yoruldum diye bebeğimde yorgun düşmüş 😅 sende yorulduysan etkisi olabilir korkma hemen
1_Pandackk leylaleyla15 geçen gün başıma geldi ayni şeyi yaşadım öldüm diyebilirim hiç mi hareket etmez yaa çikolata tatli ne bulduysam yedim malesef hareket etmedi doktora gittim nst güzel hafif sancim vardı ultrasonda beyefendinin keyfi yerindeydi canı istediğinde oynuyor 😂34 haftalığim bende
leylaleyla15 Gittik baktık bı sorun yokmuş ayakları aşağı geldiği için hareket etmiyormus şükürler olsun ❤️