askkadnn Kızlar hamile değilim ama sedifer stick , devit 3 oral damla , b12ocaan dil altı sprey ,birde folbiol kullanıyorum kullananlar varsa ve etki gördyse bi el kaldırsın 🫶🏻😃
mlkunal askkadnn benim ilk gebeliğimde bebişimin kalbi durmuştu demirim o kadar düşüktü ki ebeler bu da etki eder demişti. İyi yapmışsınız canım kullanın vitaminlerin yüksek olması çok önemli💗
pozitifanne06 askkadnn folbiol kullanmayin kullanacaksanız da 4e bölüp için, fazla miktarda folik asit anne için zararlı, sadece riskli gebeliklerde kullanılan bir ilaç folbiol
askkadnn @“Havin49_”#p38430242ya zaten ben hap yutamıyorum bu hap mış Folik asitin hap olmayan şekli varmı acaba
askkadnn pozitifanne06 hamile değilim ama ay herkes aynı şeyi yazmıl başka bildiğiniz folik asit içeren vitamin varmı
ValideSultan askkadnn D hariç kullandığınız vitaminler suda eriyenler yani vücutta yeterli varsa atılıyor idrar ve dışkıyla değerlerine baktır sonra kullan paran boşuna gitmesin. D vitaminine gelecek olursak yağda erir ve depolanır eğer sizde yüksekse depolanmaya devam edeceği için zehirler Yani özetle kan değeri bakmadan vitamin bile olsa kullanmayan
askkadnn ValideSultan canm baktırtım hepsi düşük baya yani diplerde doktor o yüzden verdi doktor bilgisiyle aldım 😊