Senacanblt_ ikiprensesannesi___ sizin avantajınız varmış kaba eşyalardan dolayı 😊oyy yarın cinsiyet günü mü ne hissediyorsunuz
ikiprensesannesi___ Senacanblt_ doktorlar sağolsun bir kız hissediyorum bir erkek 😅😂daha çok erkek hissediyorum hayır’lısı bakalım
penbe_karisi Senacanblt_ evettttt yaaa 😁😁😁 benim favoriyi görsen 😁😁😁😁 ıslak mendil ve bezi Molfix Alicam ilk çocukta ta onu kullanmistim deterjanda duru granül sabun Alicam ♥️🥰😍
Ayfer_alkc Senacanblt_ amin inşallah 🙏 Rabbim size de kolaylık versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🩷
Senacanblt_ deletedmom43191 ayyy 1 saat uyumuşum o 1 saat bana saatlerce gibi geldi sizde hâlâ yok mu
irmairma Senacanblt_ 24. Haftadayım erken de uyusam geçte uyusam 5-6 da ayaktayım bazen 3 te , gece uykum rahatım yok , doktoruma söyledim akşamları huzursuz oluyorum gece düzenli uykum yok dedim ama bir şey demedi😕
Havin49_ Senacanblt_ oğlum izin verse sabah a kadar yatarım tuvalet beni de yoruyor 20 haftalık benimde
[silindi] Senacanblt_ 3te uyuyup 8de kalktım, 5 saat uykuda en az 3 kere uyandım, uyurken bile yoruluyorım artık 31+5teyiz
Senacanblt_ [silindi] sağa sola dönerken özellikle sağlıkla kucağımıza alalım da bunlara bi şekilde alışırız be
Havin49_ Senacanblt_ kız benim geliyor ama bi bebeğim daha olduğu için diş sancısı çekiyor poposu fln yara olmuş sabaha kadar yatmıyor bende onunla sabaha kadar yatağın içinde git gel yapıyorum yoksa tuvaletle kalsa yatarım uykuyu seviyorum çinkü insan daha ağırlaşınca yatamıyor gerçi benim karnım şuan var ama çok zorlayacak şekilde yok
[silindi] Senacanblt_ inşallah valla hamilelikten çok sıkıldım böyle konuşmaya da korkuyorum erkenden gelesi tutar diye😂