Senacanblt_ Ya kızlar 28 haftalık hamileyim ve sanki her gün alarm kurmuş gibi 6 da uyanıyorum geceleri tuvalete kalkıyorum zaten şimdiden uykusuz gecelere alıştırma yapıyoruz sanırım şuan da saat 06.13 🥴 sizde durumlar nedir
Sayoss Senacanblt_ bende 39+0 oldum dediğin gibi sürekli gece uyanıyorum zaten bide sabah 6-7 gibi kalkıyorum zorla yatıyorum dediğin gibi kendini hazırlıyor vücut bende az sonra doğuma gideceğim dualarını beklerim canım 🥹❤️
yorgunannis Senacanblt_ ayy ben🤦♀️ eşim işe gidiyor uyanıyorum öylece yataktayım ve uyuyamıyorum artık bide deli gibi acıkıyorum 31.haftadayım ha bide bide kızçem uyutmuyor çoğu zaman o da uyanıyor sabah sporu yapıyor galiba 😀
QueenBahar_ Senacanblt_ Günaydın güzelim bnde 30 hafaya giriyorum aynı şekil 20 gündür uyku sıfır 💆🏻 Geceleri çok sık uyanıyorum bu sabah 5 te uyandım şaka gibii
deletedmom43191 Senacanblt_ günaydın evett gebeliklerde çok uykusuz zaman oluyo doğurdum hala uykusuzum sabah 6 dan beri cocuklarin arasında mekik dokuyorum bu saatte yoruldum aksam olur mu bugün 🥺🥺🥺🥺🥺
Senacanblt_ yorgunannis hem gün bitmiyor gibi oluyor hemde dediğiniz gibi erkenden uyanınca sürekli yiyesimiz geliyor 🥴😂
Senacanblt_ QueenBahar_ akşam olunca eşim gelince de esneyip duruyorum adamın karşısında çok kötü bişey ya sizde öyle misiniz
Senacanblt_ QueenBahar_ maaalesef gündüzleri de biseyler yeyip ictigim icin bebişin hareketlerinden dolayı olmuyor
Senacanblt_ deletedmom43191 sizin maratonlu geçiyor bize de alıştırma süreci sanırım. Akşam zor olur biraz vakit geçmiyor çünkü uykusuzluktan
ikiprensesannesi___ Senacanblt_ aynı durum bende de var ne yaptıysam uyuyamadım geri salona geldim sonunda belki üşürüm de uykım geri gelir diye bekliyorum 🤣
Senacanblt_ ikiprensesannesi___ kendinize eziyet etmeyin bari sıcak yatağınızda bekleyin 😂😂😂 kaç haftalıksınız
Ayfer_alkc Senacanblt_ Günaydın , bizde de durumlar farklı değil maalesef 🤦♀️ her sabah 6-6.30 dedin mi uyanıyorum Allah’tan eşim ı saatte işe gidiyor da onu da uyandırıyorum 😂😂
Senacanblt_ Ayfer_alkc Allah’tan yalnız değilmişim siz kaç haftalıksınız . Sizin eşiniz de onu işe göndermek için uyandığınızı sanıyor mu benim eşim ilk başta öyle sanıyordu da durumu anladı en sonunda😂
ikiprensesannesi___ Senacanblt_ 27+3 haftalık oldum 🥲küçük kızım uyandı artık sıcak yatakta bekleme lüksüm kalmadı😌
Ayfer_alkc Senacanblt_ 38+5teyiz ama bebeğim biraz geriden geliyor. Ben evlendiğimizden beri her sabah uyanıyorum o yüzden eşimde fark etse bile ses çıkarmadı diyebilirim. Evlenirken yaptığımız tek anlaşma her sabah işe uğurlayacaksın beni olmuştu o yüzden uyanmam yeterli sanırım 😂😂