Ayfer_alkc 2kizannesi30 ben normal istiyorum ama eşim senin sonun sezeryan diyor sürekli 🤦♀️ ayaklarım çok ağrıyor onun ağrısı da mahvetti beni mahvolduk arkadaşlar mahvolduk sürüm sürüm srünüyoruz 😂😂
Cerenvebebisi Hatice-6868 ya benim paçalar tutunmaya başladı 2. Sezeryanım olucak ama 4 sene sonra umarım herşey hızlı , güzel ve sağlıklı geçer hepimiz için 🥰🤲
Hgknf-223 2kizannesi30 37+1 im 38+5 e Sezeryan günü verdi eğer o zamana kadar normal doğmazsa sezeryanla alacaz öyle karar verdik
cebeci 2kizannesi30 çok yürüdüm aksak yürüyüş yaptım 😅 ama bizim kız da durmamış galiba kesesini patlatmış suyum gelince suni sancıyla doğumu başlatmak zorunda kaldık😅
Elvin_medine21 2kizannesi30 kokusu muhteşem ama yenidoğan sarılığı sağolsun izin vermiyor yavrumla evimde dinleneyim
2kizannesi30 Elvin_medine21 ay çok üzüldüm ilk mi yanlış anlamayın benimki sınırdaydi mama verdim sürekli emzirdim 2 saate sürekli toplandı 🥹
Elvin_medine21 2kizannesi30 üçüncü çocuğum canım benimde sınıra ulaştı sürekli emzirdim mama verdim şimdi sınırın bir iki derece altındayız bizim anne bebek kan grubu uyuşmazlığı var o yüzden inatçı çıktı
cebeci 2kizannesi30 kendileri karar veriyor ne zaman geleceklerine😅 en güzel şekilde gelsin inşallah sizin yavrunuz da 💖
Cerenvebebisi Hatice-6868 ilki çok daha rahat geçiyor için rahat olsun ne kadar duysan bilsen de bi bilinçsizlikle giriyorsun o yüzden oldu bittiye geliyor umarım en pozitifi olur 🩶🤚🤲