prensesssannesi kızlar gözlerim bana oyun mu oynuyo var mı yok mu yakalayamıyorum da fotoğrafta uzaktan bakıyorum var yakından flaşla bakıyorum yokkk
busu1 prensesssannesi Bende 2 gebeliğimi bu testle öğrendim camı kötü olduğu için sökmeden anlaşılmıyor ikiye ayır testi daha net anlarsın
prensesssannesi busu1 camını çıkardım zaten ikiye de ayırdım Sağdan sola üstten alta heryerınden ayrı baktım yok ama uzaktan bakıyorum var gibi bi gölge gözüm mü bozuk yakınımı göremiyorum hahahhah şaka gibi 🤣🤣
busu1 prensesssannesi Bununla bende öyle çok uğraştım 🤣 dayan sabahı bekle netleşir benim de ilk yapınca gözle çok zor görülecek şekildeydi
prensesssannesi busu1 ayy yok yok 3 günüm kaldı zaten geçerse belli olur psikolojimi bozuyor böle aramak çok sabırsız biriyim istiyorum ki hemen belli olsun 🤣
Nil_yusflu Bata kaç gün var benimde geçen ay böyleydi regl oldum tabi inşallah sen olmazsın vardır rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
prensesssannesi Nil_yusflu 3 gün kaldı şuan hayırlısı olsun artık ya isteyen herkese nasip etsin Rabbim 😍