htcedr Merhabalar, fetal dna testi kaçıncı haftada yapılıyor? İstanbul avrupa yakasında yaptıran varmı ücretini bildirecek biri ?? ☺️
Sevo36 htcedr 10 yada 11 haftadan sonra diye biliyorum ben genox firmasına yaptırmıştım 1 haftada sonuç çıkmıştı fiyatda 12.500 yaptırmştım canım
ylnydgd htcedr 11+2 de yaptırdım Nevagen firmasına 2 ağustos cumartesi verdim eve gelip kan aldılar, 12 ağustos salı sonuç çıktı. Siz de firmaya ulaşıp verebilirsiniz diye düşünüyorum doktorluk bi durum var mı firmaları arayıp sormanız iyi olur.
htcedr Sevo36 teşekkür ederim canım bilgi için, bende 9 haftalığım şuan doktorum randevuyu 1 ay sonraya verdi 14 haftalık oluyorum o zamana geç mi kalmış oluyorum acaba diye merak ettim
dudumerve [silindi] Merve_3300 merhaba genoksu neden önermiyor musunuz bir sorun mu yaşadınız bende oraya yaptırmayı düşünüyordum
zeyyynep Merve_3300 ben ankarada genoksa yaptırdım ve memnun kalmıştım ilgililerdi baya taporu da zaten doktor yorumlayacak şekilde yapıyorlar cinsiyeti de doktor öğrendikten sonra öğrenebiliyorsunuz belki bayisinden bayisine değişiklik gösteriyor olabilir 🩷
tkrekekk htcedr anadolu yakasında yaptırdım Ataşehir genetik de tam 10 günde sonuç çıktı çok şükür temiz ve kızım olacakmış 🥰 13.000 tl ye yaptırdım
Mislips tkrekekk merhaba ben de ataşehir genetiğe verdim daha sonucum çıkmadı 10 iş günü içinde mi yoksa 10 gün içinde mi çıktı
Acemianne27 htcedr merhaba 19 haftalıkken yapardım 3 lü testim riskli çıktı 10 gün önce verdim kanımı henüz daha çıkmadı selfie burgen laboratuvarına 17 ye yaptırdım
Merve_3300 Superisibeyza mesela trizomi 13 hakkında bir bulgu olabilir yazılıyorlarmış bu ne demek hastamı degilmi belli değil demek ikilemde koyuyolarmis çoğu hastayım. Cinsiyet konusunda birsey görmedim ama önemli olan Cinsiyet değil zaten. Cumartesi sonucum geldi negatif yazıyor direkt yani hiç bir hastalık yok demek cinsiyetide öğrendik muhtemelen doğrudur
Superisibeyza Merve_3300 seni anladım. Net olarak bu hastalık vardır diyemiyor birçok kişi bu testten sonra sıvı verdi labaratuvarla ilgisi var mı bilmiyorum ama tek bu testlerle tam teşhis olmuyor diye biliyorum
cutebabymomm dudumerve birkaç kişinin cimsiyetini yanlış çıkarmış ve olmayan hastalığı var gibi çıkarmış amniyosentezde hastalık olmadığını öğrenmişler
Merve_3300 dudumerve ben burda post açmıştım çoğu kişi genoksu önerdi eşime dedim böyle böyle diye sonra internetten araştırdık hiç önerilecek bi yer değil son anda yırtık. Akrabam var eczacı baya bilgili biri o istanbulda yaptirdi 2 kere oda iyiymiş. Ben eurofinse gönderdim