Jrnfudjrjr Bez stoğu yapmak istemiyorum 3 markadan 2′er paket almak istiyorum ama kaç numara alacağımı bilmiyorum bebekleriniz kaç kilo doğdu kaç numara bez kullandınız
B-Ada Jrnfudjrjr Molfix-sleepy-baby turco-prima 1 numara birer paket kullandık. Üzerim Ne sanırım 2 paket daha sleppy 1 numara aldık tam emin değilim 3300 doğdu kızım
beyzzsenturkkk Jrnfudjrjr 3.300 doğdu 1 numara kullandım yenidoğan almadım onu da 1 ay kullanmıştır 2 aylıkken cunku biraz daha kiloluydu 3 aylıkken 6-7 kg falandı iriydi bezini her ay büyütüyordum
Deletedmom_8793 Jrnfudjrjr bez stoğu yapmıştım kızım 3550 Gr doğmuştu 4 paket Molfix 1 numara kullandık ve hiç degismedik bezi şimdi de bez stoğu yapıyorum
2Princess1Mom Jrnfudjrjr 3540 gr doğdu. 1 numarayı 2 paket kullandım. Sonra 2 numaraya geçtik. Şuan 6 kilo 4. Aya girecek hala 2 numara kullanıyorum.
Selim_Alparslan Jrnfudjrjr 3500 doğdu molfix 1 no kulladik 2 hafta kadar sonra baya sıktı bacaklarını poposunu 2 noya gectik. 6 gun sonra 2 aylik olcak oda sıkıyor eşim 40lı almış onun bitmesini bekliyorum o bitince no 3 alacağız
hamcokelek33 Jrnfudjrjr mavi paketli molfix kullandık 3850 51 cm doğdu . 1 numara kullandık 1 ay kadar. Şimdi 6 aylık molfixin bütün serilerini ve baby turco denedim gerçekten en iyisi mavi paketli molfix