EsoMom_ Kızlar nasıl sizce bunu düşünüyorum diğer modeller çok pahalı gereksiz derece de kullananlar memnun musunuz ?
prinkle EsoMom_ biz aldık henüz kullanmadık ama malzeme kalitesi oldukça iyi puseti çok hafif diyemem ama idare edilir çift yönlü olması ve tekerleklerinin büyük olması çok güzel
minikcivciv89 Ben kanz thunder travel sistem aldım civilden kraftin ürünlerinede iyi diyorlar ama bilmiyrm sizin o modeli
EsoMom_ minikcivciv89 19 20 pek vermek istemediğim bütce yani ama keaftların puseti de çok hoşuma gidiyor ondan kraft çok öneren olmustu Tokyo modeli istiyordum biraz pahalı olunca viva i size modeline geçtim öyle
minikcivciv89 EsoMom_ indirim vardı ben aldığımda 14 bindi 2950 TL de hediye çeki vardı indirimin son günüydü
minikcivciv89 EsoMom_ civilde indirim var almadıysanız 29. Yıla özel Pierre Cardin travel sistem Bebek Arabası 12.000
EsoMom_ minikcivciv89 ben kraft marka bakıyorum viva i size olanını alıcam ama yorumlara kullananlara bakıyorum canım teşekkür ederim :)
nuriyegcl EsoMom_ bende joie bakıyordum ama kraftın travel olması ve pusetinin de dahil olması yönüyle krafta evrildim şuan 🤭 aldınız mı
sinemisilga Bende viva aldım kenyayla aynı özelliklere sahip çok araştırdım çünkü mağazalara gittik sorduk, ama daha kullanmadım nasipse şubatta inşallah