Merib Kızlar 28 haftalık hamileyim ılıskiye 2 haftadır girmiyoruz dün gece birden vajınamdan gaz çıktı ve sureklı su saate kadar gazım geldikçe çıkmaya devam etti böyle birşey yasayan var mı sebebini bilen
Gulsen1989 Merib benim hamilelik öncesi birkaç kere olmuştu evlenmeden önce olmuyordu 1 yıllık evliyim. İlişkiden kaynaklı olduğunu düşünmüştüm gibip muayene olmadım onun için
Mucizeee Evet durduk yere oluyor ara ara oluyor ama bu bende yıllardır var bı dönem geliyor oluyor sonra kendiliğinden geçiyor ama berbat bise
melegiminannesi Bende yaşıyordum doktoruma söyledim eğer idrarını yaparken tutup bırakıyorsan olur dedi canım normal bisey ama can sıkıcı hele eşinin yanında bi anda gelmesi 😀
Yldzlh melegiminannesi ayy bende de oluyor bende 28. Haftadayım. Ama sağlık ocağında bana bana idrar yaparken tut kaslarını çalıştır dedi 😁 bende yaptım demek ondan oluyor 🤔
Popmum Sebebi ilişki esnasında vajinanın zorlanması ve içeri hava dolmasıdır zart zurt çıkar hava gidene kadar normaldir 😁 eşinizin daha kibar davranması bu durumun yaşanmamasına yardımcı olur.