senasilayildiz Bugün akşam 22:30 civarı lavaboya gittim ve idrarımı yaptıktan sonra tuvalet kağıdı ile sildim kendimi kahverengi bi leke geldi. Bende doktoruma yazdım muayene ol hastanemize gel nst çekelim ve çatı muaynesi yapalım dedi bende gittim ebe baktı açılma çok az parmak ucu kadar dedi lekelenme yok dedi sancımda çıkmadı doktoruma atıldı sonuçlar yarın gelsin ultrasonla bakalım demiş kafam karıştı kızlar 🙄 uyuyamıyorum stresten neydi o zaman o 😒
senasilayildiz Mom89 gittim canım kızım kanala girmiş ondan dolayı olabilir dedi nişan değilmiş ama dediğim gibi çok aşağıda ondanmış iyi dedi 2 hafta içinde ağrın sancın olmazsa 2 hafta sonra gel dedi canım🤗
aylserk Aynı durumu ben yaşadım bugün. 40+1im. Bugün acikligima bakmisti doktor eve geldim akşama doğru lekelenme oldu kahverengi. Doktoruma yazdım gel nst çekil dedi. Hafif sancilarim var acilma da 1-2cm ama Nisan miydi leke miydi bilemedi hemşire.
Nur_mira Benimde bugün başıma geldi 29+4 haftaligim bende kahverengi akıntı geldi sağlık ocağına gittum akıntıyı takip et bebeğin hareketlerini takip et devam ederse gece gündüz fark etmez acile git dedi akıntı yok suanda bebeğin hareketleride iyi ama sag kasigima sürekli ağrı girip duruyor